Dart Yıldız Erkeklerde Türkiye şampiyonu olan Mustafa Kılıçkaya, İtalya´da düzenlenecek olan ‘Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasına´ katılmak için yola çıktı.

 

Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri! Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri!

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Bilecik´in Bozüyük ilçesinde ikamet eden Yahşihanlı Nail Kılıçkaya´nın oğlu Mustafa Kılıçkaya, Türkiye Bocce-Bowling ve Dart Federasyonu´nun düzenlediği Dart Yıldız Erkeklerde geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye şampiyonu olmuştu. Türkiye şampiyonu Kılıçkaya, İtalya´da düzenlenecek olan ‘Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasına´ katılmak için yola çıktı.

 

TÜRKİYE´Yİ GURURLANDIRACAĞIM

İtalya´da düzenlenecek şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan milli sporcu Kılıçkaya, altın madalyayı kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Kırıkkale´nin ve Bilecik´in gururu olan Kılıçkaya, şimdi dünya şampiyonu olmak için İtalya´ya yola çıktı. Ailesinin yolcu ettiği Kılıçkaya, “Çok mutluyum. Türkiye´yi temsil etmek büyük bir gurur. Öncelikle beni yetiştiren aileme ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. İnşallah altın madalyayı kazanarak Türkiye´yi gururlandıracağım” dedi. Kılıçkaya, daha önce Antalya´da düzenlenen turnuvada Yıldız erkeklerde 1´inci, Genç Erkeklerde ise 3´üncü olmuştu. Haber: Emel Selci