AK Parti Kırıkkale teşkilatlarını  kongre heyecanı sardı. Kırıkkale´den sorumlu koordinatör milletvekili Halil Özyolcu, Kırıkkale il ve ilçe teşkilatı ile 8 ilçe teşkilatı  kongresinin Aralık Ayı sonunda tamamlanmasının öngörüldüğünü bildirdi. AK Parti, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de kongreleri tek aday üzerinden sorunsuz olarak yapma kararı aldı.

.....

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

Koordinatör Halil Özyolcu, İl Başkanı Mürsel Akçay,Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Yahşihan ilçe  Başkanı Hüseyin Şenol Yahşihan Teşkilatında geniş katılımlı bir toplantı yaptı.Toplantıya Ak Parti ilçe yönetimi, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle başkanları ile partililer katıldı.

MANŞET - AK Parti Kırıkkale teşkilatlarının kongre startı Yahşihan´dan başladı. Yahşihan İlçe kongresi, ilçeler arasında en son kongresi yapılacak ilçe olmasına rağmen, Kırıkkale İl koordinatörü eski Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu, önceki gün Yahşihan´a gelerek ilçe teşkilatında geniş katılımlı bir toplantı yaptı.

Toplantıya, Halil Özyolcu´nun yanı sıra Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol ve yönetim Kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, 7 ay önce göreve geldiklerini hatırlatarak, bu süreç içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını, Yahşihan´da birlik ve beraberliğin sağlanması konusunda Belediye Başkanı Ahmet Sungur´un da desteği ile önemli bir mesafe aldıklarını söyledi. Şenol, yeni dönemde kendisi ve yönetim kuruluna görev verilse de verilmese de her zaman Ak Parti´nin hizmetinde olacaklarını ifade etti. Şeinol, yapılacak kongre öncesi ilçe teşkilatı olarak yasal çalışmaların büyük oranda hazır olduğunu bildirdi.

İl Başkanı Mürsel Akçay´da yaptığı konuşmada, ' Ak Parti Kırıkkale teşkilatları olarak bugün itibarı ile kongre süresini başlatmış bulunuyoruz. Bu anlamda ilk ziyaretimiz Yahşihan´a oldu. Yahşihan teşkilatımız çok başarılı bir teşkilat. Göreve geldikleri günden itibaren sürekli aktif ve dinamik bir çalışmanın içinde oldular' dedi.

Kırıkkale Koordinatörü eski Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu ise, Türkiye´nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek başladığı konuşmasında, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu bir süreç yaşandığı söyledi.

Özyolcu, Kırıkkale teşkilatları kongre sürecinin bugün resmen başladığını kaydederek,'İnşallah Kırıkkale il,merkez ilçe ve diğer ilçelerimizin kongrelerini Aralık Ayı sonuna kadar sorunsuz olarak, birlik ve beraberlik içinde tamamlamayı planlıyoruz.Yahşihan İlçe teşkilatı benimde çok önemsediğim ve takdir ettiğim bir teşkilat.Yahşihan ,Ak Partiye her zaman desteğini eksiksiz olarak vermiştir'dedi.

Toplantının ardından Yahşihan ilçe teşkilatının 7 aylık performansı için bazı kişilerle ikili görüşmeler yapan Özyolcu, daha sonra ilçeden memnun olarak ayrıldı.