Ak Parti Kırıkkale genelinde ilk ilçe kongresini 19 Ağustos Cumartesi günü Yahşihan İlçesinde gerçekleştirecek.

Kongre öncesi bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, 'Teşkilat olarak uzun bir çalışma temposu ile delege tespit ve güncelleme çalışmalarımızı tamamlayarak il başkanlığımıza teslim ettik. İl Başkanlığımız da yaklaşık 400 kişiden oluşan delege listemizi de ilçe seçim kuruluna teslim etmiş bulunuyor. Artık kongre günümüz olan 19 Ağustos tarihini gününü bekliyoruz' dedi.

Ak Parti Yahşihan İlçe kongresinin il genelinde yapılacak ilk kongre olması nedeniyle bütün ayrıntılara titizlikle dikkat ettiklerini belirten Şenol 'İnşallah Yahşihan ilçemize yakışacak olgunluk ve çoşku içinde kongremizi gerçekleştireceğiz.Genel Merkezimiz Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanlığına şahsımla devam edilmek istenildiğini bize ilettiler. Bu güvene layık olacağız inşallah. Ak Partiyi Yahşihan ve köylerinde hep birinci parti yapmak için gece gündüz çalışacağız' dedi.

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

Kongrenin Yahşihan İlçe Merkezinde yapılacağını ve bütün Ak Partili gönül dostlarını kongreye davet Şenol ´´Bize aktarıldığı kadarıyla kongremize partimizin genel merkezi ve bakanlık düzeyinde katılım olacak' diyerek sözlerini tamamladı.