Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 16.10.2020 17:09:29
Welly Cafe Kitchen açıldı

Welly Cafe Kitchen açıldı

Kırıkkale´ye kafe alanında farklı bir yenilik getirecek olan Welly Cafe & Kitchen, düzenlenen törenle, Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Bünyesinde birbirinden çeşitli lezzetlerin bulunduğu işletme, kaliteli ve tecrübeli çalışmal

KIRIKKALE İÇİN FARKLI BİR YENİLİK

İşletmeciliğini iş insanı ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça´nın yaptığı Welly Cafe & Kitchen, Ovacık Mahallesi Hürriyet Caddesi No 28´de düzenlenen törenle Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Kafe alanında farklı bir yenilik getirecek olan Welly Cafe & Kitchen, düzenlenen törenle, Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Bünyesinde birbirinden çeşitli lezzetlerin bulunduğu işletme, kaliteli ve tecrübeli çalışmalarıyla alanında önemli hizmetler gerçekleştirecek.

 

EKONOMİK VE İSTİHDAM KATKISI

Açılış törenine Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, işletme sahibi Veli Uça ile çok sayıda davetli katıldı. Duaların edilmesinin ardından protokol üyeleri hep birlikte kurdeleyi keserek, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundular. Köstekli, Kırıkkale´ye bu gibi açılan hizmetlerin hem istihdam hem de ekonomik anlamda katkı sağladığını söyledi.

 

PROTOKOL ÜYELERİ KURDELEYİ KESTİ

Belediye Başkanı Saygılı ise, “Hürriyet Caddesi´nde hizmete başlayan, İşletmeciliğini de Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça´nın yaptığı Welly Cafe & Kitchen isimli işyerinin açılışını gerçekleştirdik. Rabbim bereketli ve bol kazançlar nasip etsin” dedi. Vali Sezer, “Kırıkkale´nin her geçen gün gelişmesi ve büyümesi amacıyla bizler gereken çalışmaları yapıyoruz. Bunun dışında iş insanlarımızın bu gibi çalışmalar gerçekleştirmesi de bizleri mutlu ediyor. İşletmemiz Kırıkkale´ye hayırlı olsun” dedi.

 

İŞLETMEMİZ KIRIKKALE´YE FARKLILIK KATACAK

Kırıkkale´de kazandıklarını yine Kırıkkale´ye harcadıklarını ifade eden işletme sahibi Uça, “Bizler her zaman Kırıkkale için mücadele veriyoruz. Halkımıza temiz ve nezih bir mekan buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Welly Cafe & Kitchen, güzel servis, temizlik, lezzetli yemekleri ve personel olarak güvenebileceğiniz, gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir mekan. Bütün Kırıkkale halkımız gönül rahatlığıyla işletmemize gelebilir” şeklinde konuştu.

 

HERKESE HİZMET VERECEK ŞEKİLDE TASARLANDI

İşletme olarak, her zaman hizmet kalitesinden ve hizmetinden ödün vermeden hareket etme kabiliyetine sahip olacaklarını söyleyen İşletme Sahibi Veli Uça, “Zengin bir yiyecek ve içecek menüsüne sahip olan mekanımız Nur Camii karşısında yer alıyor. Bu da işletmemizin Kırıkkale ile bütünleştiğini bir kez daha gözler önüne seriyor” ifadesinde bulundu. Kırıkkale´ye yakışır bir ortam sunduklarını söyleyen Uça, herkesi yeni mekana beklediklerini söyledi. Modern görünümü ile de dikkat çeken işletme her yaştan herkese hizmet verecek şekilde tasarlandı” dedi. Modern çizgi ve hatları ile dikkat çeken mekana daha ilk günlerden ilginin yüksek olduğu gözlendi. Haber: Kenan Kuzucu

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024