SOFRALARDAN BEREKET EKSİK OLMASIN

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeniyle Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, kendilerini konuk eden Fatma Çiçek ve ailesinin sofrasına konuk oldu. Manevi atmosferin oluştuğu ortamda dualar edilerek oruçlar açıldı. Başkan Saygılı, “On bir ayının sultanı Ramazan ayının ilk iftarında birlikte bizleri konuk eden Fatma Çiçek hanımefendiye ve yeni arkadaşlarım Yusuf, Ayşenur ve Meryem´e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.  Milletimizin sofralarından Ramazan bereketi hiç eksik olmasın” dedi.

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

 

HASSASİYET DAHA DA ARTMAKTADIR

Saygılı, “Bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı, yılın en hayırlı ayı olarak büyük özlemle beklediğimiz Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip `yardımlaşma` ve `paylaşma` konularındaki hassasiyet daha da artmaktadır. Ramazan; paylaşmak, paylaşarak çoğalmak demektir. Hiç şüphesiz Ramazan ayının manevî atmosferi, yapılan yardımları da bereketlendirmektedir” şeklinde konuştu. Haber: Ahmet Ünal