Kırıkkale´nin il oluşunun 30. yıl anısına düzenlenen ‘Valilik Kupası´nda ikinci tur için kuraların çekilmesinin ardından 16 takım finale kalabilmek için büyük mücadele veriyor. .

 

16 TAKIM KIYASIYA MÜCADELE EDİYOR

İl oluşumuzun 30. yılı nedeniyle sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirilmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amacıyla Kırıkkale Valiliği himayesinde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ‘Valilik Kupası´ turnuvası büyük çekişmelere sahne oluyor.

 

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 20 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 20 NİSAN 2024

KIRIKKALE SPORU SEVEN BİR ŞEHİR

Valilik Kupası Tertip Komitesi Başkanı Metin Karakuş, 30 yıl aradan sonra bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvanın şehirde büyük bir heyecan yarattığını söyleyerek, “Turnuva için 41 takım müracaatta bulundu. Fakat 41 takımdan 25´i elendi. 16 takım ise final için büyük mücadeleler veriyor. Biz Kırıkkale´de spor olsun istiyoruz. Kırıkkale sporu seven bir şehir. Spor bir araç olsun amaç olsun istemedik. Haksızlığa uğradığını düşünen arkadaşlarımız vardı. Onlarla da görüştük sorunlarımızı çözdük. Ben finallere kalan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum”

 

MKE DESTEKSPOR 4 – 3 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

28 Ağustos Çarşamba günü Fikret Karabudak Stadında MKE Destekspor ile Kırıkkale Üniversitesi karşılaştı. MKE Destekspor ile Kırıkkale Üniversitesi arasında oynanan karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Destekspor 4 – 3 Kırıkkale Üniversitesi´ni mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.

 

MEB 4 – 0 IŞIKLAR SPOR

Milli Eğitim Otizimli Çocuklar Spor ile Işıklar Gençlik Spor arasında oynanan maç da genç bir ekiple mücadele eden Işıklar Gençlik Spor umduğunu bulamadı. Karşılıklı ataklarla devam eden maç da Milli Eğitim Otizimli Çocuklar Spor tecrübeli ve yetenekli sporcuları 4 gol atarak hanesine 3 puan yazdırdı. Işıklar Gençlik Spor ise kupaya veda etti,

 

SAĞLIKSPOR 2 – 3 GÜZELTEPESPOR

Sağlıkspor - Güzeltepespor arasında oynanan maç da çekişmeli güzel karşılıklı ataklarla geçti. Maçta ilk yarısı Güzeltepe´nin 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. İkinci yarı karşılıklı ataklarla devam etti. Ani kontra ataklarla Güzeltepe Spor - Sağlıkspor kalesine yüklendi. Sağlıkspor´a peş peşe attığı golle 3-0 öne geçerken Sağlık sporun atakları gole çevirdi. Penaltıdan attığı golle durum güzel tepenin 3-2 galibiyetle sone erdi.