FUTBOLCULARIN HIRSI GÖZ DOLDURUYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig´de 2021-2022 futbol sezonunu sürdürecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 15 günlük kamp sürecini iyi şekilde değerlendiriyor. Teknik Direktör Nihat Baran´ın öğrencileri, sahada sergilediği performansla göz dolduruyor.15 günlük kamp programı sürecince 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Ankara Büyük Anadolu Otelde çalışmalarını gerçekleştiren şimşekler, yeni sezon için gereken çaba ve gayreti göstereceği mesajı veriyor.

 

HEDEFİMİZ SEZON SONU BİR ÜST LİG

Oyuncularına sonuna kadar güvendiğini belirten teknik direktör Baran, geçtiğimiz yıl pandemi sürecinin de takıma ciddi anlamda etki ettiğini söyledi. Çok kısa süre içerisinde hem iç saha hem deplasmanlarda oyuncuların dinlenmeden mücadele gösterdiğini söyleyen Baran, “İnşallah pandeminin hafiflemesini ümit ederek bu gibi sorunlarla bir daha karşılaşmayız. Bizim 12´nci adamımız olarak taraftarımızı da her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bizlere daima güç ve moral veriyor” dedi.

 

Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçında üçüncü gol sesi Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçında üçüncü gol sesi

LİGE 3 PUAN ALARAK BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Yeni sezon karşılaşmasının 5 Eylülde Fethiyespor ile kendi sahalarında oynayacaklarını belirten Baran, “İlk maçımızın kendi sahamızda olması bizim için avantaj. İnşallah bu avantajı iyi şekilde değerlendirerek, lige 3 puan alarak başlamak isteriz. Almayı planladığımız bu galibiyet ile birlikte sezon boyunca da başarılı şeklide sürdürmeyi hedefliyoruz. Sezon için konuşmak daha şimdiden çok erken ama sezon sonunda inşallah bir üst lige çıkan taraf olmak bizim hedefimiz” şeklinde konuştu.

 

Haber: Çağlar Atmaca