ACILAR YÜREKLERDE TAZELİĞİNİ KORUYOR

Başhekim Albayrak, hastane personeli ile bayramlaştı Başhekim Albayrak, hastane personeli ile bayramlaştı

1997 yılında mesai arkadaşını kaybettiğini belirten Türk Metal Sendikası Şube Başkan Mürsel Öcal, acıların yüreklerde tazeliğini koruduğunu, tekrardan bu şekil acıların yaşanmaması temennisinde bulunarak, Altınışık´ı her zaman hatırlayacaklarını söyledi. Bir daha böyle patlamamanın olmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Öcal, merhum Altınışık´a Allah´tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı diledi. Öcal “Kırıkkale´ye de tüm Türkiye´ye de unutturmayacağız. Bir daha böyle bir olay yaşanmasın. Unuttuğumuz zaman bu tür olayların yaşanması kendiliğinden oluşuyor. O tarihten sonra alınan tedbirler, güvenlik önlemleri, işyerlerindeki çalışma şartlarının iyileştirilmesi, çalışan arkadaşlarımızın uzmanlaşması, işini daha iyi yapmaya başlaması ile beraber bu tür olayları inşallah bir daha yaşamayız. Allah bu günleri bize bir daha göstermesin' ifadesini kullandı.

HATIRLANACAK İZLER BIRAKTI

Öcal´ın ardından konuşan Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş, Altınışık´ın çalışma arkadaşlarına ve yakınlarına taziyede bulundu. Allah bu türlü faciaları bir daha göstermesin´ diye sözlerine başlayan Altıntaş, “Savunma Sanayisinin bel kemiği olan MKEK ve Mühimmat Fabrikası bu acıları hiçbir zaman unutmadık ve unutulmayacak. Unutulmaması için de devamlı hatırlanacak izler kalmıştır. Fabrikamızı, MKEK´yi ve ülkemizi Allah ter türlü facialardan korusun. Allah rahmet eylesin” diye konuştu. Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş da yaşadıkları her acı tecrübenin ileride yaşanabilecek sıkıntılara ışık tutacağını ifade ederek, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki hassasiyetlerinin her zaman olduğu gibi artarak devam edeceğini kaydetti.

KABRİNE KARANFİLLER BIRAKILDI

Yetkili Sendika olan Türk Metal Sendikasının organize ettiği anma törenine Şube Başkanı Mürsel Öcal, Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş, , MKE işçileri ve sendika üyeleri katıldı. Duygusal anların yaşandığı anma programında MKE işçileri tarafından Altınışık´ın kabrine karanfiller bırakıldı.