AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı başladı


Mililyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hemen her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşan Ulusoy, bu kez daha duygusal ve anlamlı bir çalışmaya imza attı. Ulusoy, yazdığı mektup ile Kırıkkaleli vatandaşlara seslendi. Ulusoy, yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi; “Sevgili Kırıkkaleli hemşehrilerim, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Yaklaşık 4 yıl önceydi. Niyet edip belediye başkanlığı için yola çıktık. Bu yola çıkarken önce Yüce Mevla'ya sonra siz değerli halkımıza güvendik. Bu 4 yıllık süre içerisinde binlercenizle bir araya geldik. Daha aday olmadan beni bağrınıza bastınız, hanenizi, gönlünüzü açtınız. Her birinize müteşekkirim. Son iki aydır da Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak kapınızı çaldım. Yine aynı ilgiyle, yine aynı güler yüzle karşılaştım.”

“Kıymetli hemşehrilerim; 31 Mart mahalli idareler seçimlerine artık sayılı günler kaldı. Sizlere bir defa da bu mektup aracılığı ile seslenmek istiyorum. 31 Mart seçimleri sadece belediye başkanının değişeceği bir seçim değil; 10 yıldır sizi yok sayan, hor gören, sizlere kapılarını kapatan yönetim anlayışının son bulacağı bir seçim olacaktır. Bu nedenle oy kullanırken lütfen geride bıraktığınız yılları bir düşünün. Oy kullanırken; akmayan sularınızı, her bir adımda çukura dönen yollarınızı, muhatap bulamadığınız zamanları lütfen aklınızdan çıkarmayın.”

“Değerli Kırıkkaleliler; bu seçim, aynı zamanda Selahattin Demirtaş'a selam gönderen, "Onlar bizim yerimize yatıyor." diye güzellemelerde bulunan CHP Lideri Özgür Özel’in seçimi. Dillerinden Kırıkkale'yi düşürmüyorlar. Savunma sanayinin merkezini, her zaman devletin yanında olan Kırıkkale'mizi her ortamda konuşuyorlar. Kırıkkale üzerinden Türkiye'ye mesaj vermek istiyorlar. Bir önceki seçime göre 14 Mayıs seçimlerinde oyunu büyük oranda artırmasına rağmen genel merkez yönetiminde görev vermedikleri, görev vermeye yeterli bulmadıkları bir adayla Cumhuriyet Şehri Kırıkkale'mizi yönetmek istiyorlar. Lütfen bu oyunu vereceğiniz bir oyla bozun.”

“Sevgili dostlar, hangi partiden olduğunuzun hiçbir önemi yok. Hepimizin ortak gayesi yaşanabilir bir Kırıkkale. Ben size alt yapı, yol, kaldırım vadetmeyeceğim. Çünkü bunlar bir belediye başkanı için vaat değil asli görevdir. Zaten bizim ilk yapacağımız çalışma da bunlardır. Ben size yaşam standardı yükselmiş, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmiş, ekonomisi güçlü, yaşayan her bir bireyin mutlu olduğu bir şehir vadediyorum.”

“Ve sevgili genç kardeşlerim; birçoğunuz belki ilk defa oy kullanacaksınız. Sizler için bedava internetten e-spor merkezine, drift alanından, gençlik konseyine, eğitime destek paketimizden, kaykay pistine kadar birçok farklı projemiz var. Harun ağabeyiniz, Harun amcanız olarak diyorum ki; biz emanetçiyiz, bu şehrin gerçek sahipleri sizlersiniz. Biz sizlere daha güzel bir şehir bırakmak adına bu göreve talibiz. Bu yüzden, gelin birlikte kuralım sizin geleceğinizi. Bu yolculukta beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum.”

“Artık bizim susma zamanımız, sizin konuşma zamanınız. Rabbim vereceğiniz oyların şehrimiz için hayra vesile olmasını nasip eylesin. Cumhurbaşkanımıza her zaman destek veren, yarenlik yapan, en gür sesle; "Bırakamazsın." çağrısında bulunan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye Şehitler Diyarı Kırıkkale'den bir hediye gönderin. Biz kazanıyoruz, Kırıkkale kazanıyor. Haydi zafere hep birlikte ulaşalım. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun, sağlıcakla kalın, Allah'a emanet olun.”

Haber: Burak Çalışkan