İl Başkanı Tuner Alp Tekin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

Kadınlar toplumun anaları, bacıları ve kızları yani kısacası toplumu eğitmekte birinci vazife sorumluluğu ile evlerimizde hatta şehirlerimizde bu eğilimin üzerine varlığını sürdüren birey olma yolunda kişileri topluma hazırlayan temsilcilerdir.  Kadınlarımız toplumun mihenk taşıdır. Kadının varlığı olmadan bir toplum düşünülemez.  Kadınlarımız evlerinde aileyi, çocuklarını ve eşlerini çekip çeviren dünyadaki varlığını bu sorumluluk ile devam ettirme güdüsü ile çırpınan kişilerdir. Kadınlarımızın hakları ödenmeyeceği gibi her kadın bir anadır. 

 

 

Yine efendimiz buyuruyor ki ' Cennet anaların ayakları altındadır.'

   Yüce dinimiz kadınlara olan hassasiyetini bu denli ortaya koyarken hala orantısız güçlerle insan sevgisinden nasibini almamış, savunmasız kadınlara merhamet etmeyecek kadar aciz ve bu davranışları sürdürecek kadar hastalıklı ,aşağılık kimseler toplumda varlığını sürdürmektedir. 

Kırıkkale'de siber suçlarla ilgili 7 zanlı yakalandı Kırıkkale'de siber suçlarla ilgili 7 zanlı yakalandı

  Şehirimiz Kırıkkale´de vuku bulan hemşehrimiz Emine Bulut´un başına gelen olayı Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak, şiddet, esef ve lanetle kınıyoruz. Hemşehrimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerken,

Yine kadınlarımızın tarihteki öneminden bahsetmek ve bu şuurla gençlerimizi yetiştirmemiz gerektiğini vurgulamak isteriz. 

   Türk tarihinde kadın,

  Tomris Hatun olur. milletini ihya eder. 

   Bilge Hatun olur.Kağan´lar yetiştirir. 

   Nene Hatun olur. cepheye koşar. 

   Kara Fatma olur .Er´cesine savaşır. 

   Aybüke Yalçın olur. Şehadete kavuşur. 

 

 Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar el üstünde tutulmalıdır. Adi cinayetlerle, şerefsiz katliamlarla, aklını şeytana satıp bir kadına el kaldıracak kadar rezil insanlar milletimizden, mahkemelerden ve dahi ilahi adaleten nasibini er geç alacaklardır. Kırıkkale´de yaşanan elim olayda hemşehrimiz Emine Bulut´un faili Fedai Baran olacak canavara da hem bu dünyada hem öte dünyada hak ettiğini bulmasını Cenab-ı haktan niyaz ederiz. 

 

    Ülkü Ocakları toplumun meselelerine eğilmeyi bildiği gibi toplumda olan bütün hastalıklı kafalarada karşı avazı çıktığı kadar seslenecek kanının son damlasına kadar mücadele edecektir. Bilinmelidir ki Ülkü Ocakları mazluma Yûnus, zalime Yavuz´dur.