Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu


Basketbol İl Temsilciliği´nin 2019 yılı faaliyet programında yer alan kulüpler arası U16 Basketbol İl Birinciliği müsabakaları 17 Ağustos Spor Salonu´nda düzenlendi.

 

56 SPORCU KATILDI

4 kulüp takımı ve 56 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen U16 Basketbol müsabakalarında rekabet ve heyecan üst seviyedeydi. Müsabakalar sonunda Kırıkkale Elit Basketbol Spor Kulübü birinci olurken, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü İkinci, Bahşılı Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü üçüncü, Kırıkkale Gücü Spor Kulübü dördüncü oldu.  Müsabakalar sonunda en centilmen oyuncu ödülünü Kerem Aras Özbek, en iyi oyun kurucu ödülünü Onat Acer, en skorer oyuncu ödülünü Hamza İşler, en iyi kısa forvet ödülünü Utku Dinç aldı.

 

TEBRİKLER

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural; “U16 Basketbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim. Burada başarı elde eden sporcuların gruplara gitmeye hak kazandılar. Emeği geçen antrenörler, sporcular ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ederim” dedi. Haber: Emel Selci