Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesinde Aralık ayında şube kongresi heyecanı yaşanacak. Kongre öncesinde MKE A.Ş. işyerlerinde çalışan Türk Metal Sendikası üyeleri delege seçimi için sandığa gitti. Yapılan oylamaların ardından sendikanın delegeleri belirlendi.

KONGRE 25 ARALIKTA

MKE A.Ş işyerlerinde Türk Metal Sendika delege seçimi heyecanı yaşandı. Sandığa giden işçiler kendi aralarından aday olan delegelere oy verdi. Yapılan delege seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Demirbaş “Şubemize bağlı MKE A.Ş işyerlerimizde 25 Aralık 2022 Tarihinde gerçekleşecek Kırıkkale Şube Kongremiz için Delege seçimlerimizi yaptık. Fabrikalarımızı ziyaret ederek işyerlerimizdeki sandık kurullarında MKE A.Ş emekçisi kardeşlerimize yakışır, Kardeşlik ve dostlukların ön planda tutulduğu, kırgınlık ve dargınlıkların yaşanmadığı iyi güzel bir seçim süreci atlattık. Delege seçimine katılan MKE A.Ş işyerlerimizde çalışan Delege adayı arkadaşlarımıza başarılar diledik. Yapılan Delege seçimlerinin şimdiden teşkilatımıza, MKE A.Ş emekçisi kardeşlerimize ve Şubemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz”

BİR OLACAĞIZ DİRİ OLACAĞIZ HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

Kırıkkale’ye yağışlı hava geri dönüyor! Kırıkkale’ye yağışlı hava geri dönüyor!

Başkan Adayı Levent Öztürk; “Çatımız Büyük Türk Metal Sendikamızın Genel Başkanı Liderimiz Sayın Pevrul Kavlak Başkanımıza Sevgili büyüğümüze, Teşkilatımıza yakışır bir şekilde, kırmadan, kırılmadan, bu süreci el birliği ile tamamlamış bulunmaktayız. Taktir her zaman olduğu gibi bu günde yarında Büyüğümüz Genel Başkanımındır. Tüm MKE. A.Ş, Silah fabrikası çalışan güzel yürekli çalışma arkadaşlarıma ve çok kıymetli ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Varlığınız daim olsun. Daha güzel yarınlar için bir olacağız diri olacağız her şey daha güzel olacak. Selam ve Saygılarımla”. İfadelerine yer verdi. Haber: Ersin Atasayar