HALKIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ KORUYORLAR

MHP´li İl Başkanı Erdal Baloğlu, ‘Polis Haftası´ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baloğlu, mesajında; “Yurdumuzda iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen emniyet teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Milletimizin huzur ve emniyetinin güvencesi olan Türk Polis Teşkilatımız; halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizin huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir”

 

POLİS VİCDANI OLMAYANLARIN KARŞISINDADIR

“Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün “ Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır. ” ifadesinin bilinci içinde, çağın bilim ve teknolojisine uygun en üst seviyede eğitimli ve donanımlı, görevinin bilinci içerisinde, yüksek disiplin anlayışına sahip, aynı zamanda hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla ülkemizde demokrasinin tüm kuralları ile birlikte benimsenmesi ve çağdaş normlarının yerleştirilmesindeki rolünün farkındadır”

 

GECE GÜNDÜZ GÖREVDELER

“Milletimiz, polislerimizin gücünü Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunlarından alarak fedakârca yürüttüğü çalışmaları, her zaman takdirle ve övgüyle izlemektedir. Bu bağlamda, Kahraman polislerimizin mesleğine duyduğu inanç ve saygı, devletimizin temel kurumlarıyla varlığını devam ettirmesi, ülkemizin her köşesinde gece-gündüz demeden fedakârca görev yapmaları, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için üstün gayret göstermeleri takdire şayandır. Polisimiz sadece olaylara müdahale eden, suçlulara göz açtırmayan görüntüsü yanında Toplum destekli Polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile spordan eğitime, toplumun her kesiminden insana yönelik sevgi, yardım ve yönlendirici çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır”

 

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

“Sanatsal, kültürel çalışmalardan tutunda sportif faaliyetlere daha doğrusu insanın olduğu her yerde var olan toplumun her kesimiyle kucaklaşabilen polisimiz bu sayede yumuşak güç işlevi ve yönetsel derinlik imkânına kavuşmuştur. Bizler biliyoruz ki yıkıcı ve bölücü şer odaklarının karşısında cansiperane bir şekilde mücadele eden kahraman emniyet ve güvenlik güçlerimiz oldukça Cennet Ülkemiz üzerinde plan yapan hiç kimse umduğuna nail olamayacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle, başta İlimizin Emniyet Müdürü Sayın Günter Şenses olmak üzere Türk Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutluyorum. Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum ” dedi. Haber: Kenan Kuzucu

Yahşihan’da nüfus müdürlüğü Pazar günü açık olacak Yahşihan’da nüfus müdürlüğü Pazar günü açık olacak