Bayramda otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Bayramda otoyollardan 11,2 milyon araç geçti


 

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale İl Temsilcisi Çağrı Parlak, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan´ı ziyaret etti.

 

MAKAMDA GERÇEKLEŞTİ

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TÜGVA İl Temsilcisi Parlak, vakfın çalışmaları hakkında Rektöre bilgiler verdi. Parlak´a Çalışan Gençlik Komisyonu Koordinatörü Mahmut Esad Bozdemir, Medya İletişim Koordinatörü Hasan Akyıldız, Kadın Aile Koordinatörü Besra Bulduk, Üniversite Koordinatörü Muhammet Emin Kankal eşlik etti.

 

PARLAK BİLGİLER VERDİ

Ziyarette Üniversite-sanayi iş birliği başta olmak üzere her türlü bilimsel, kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılmasına ilişkin görüşmenin gerçekleştiği ziyarette; gençlerin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya büyük önem verdiklerinin altını çizen TÜGVA Kırıkkale Temsilcisi Çağrı Parlak, bu zamana kadar hayata geçirmiş oldukları ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında Aslan´a bilgiler verdi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNİLDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslan da TÜGVA Kırıkkale İl Temsilcisi Parlak´a ve vakıf yönetimine teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de iş birliklerinin devam edeceğini belirtti. TÜGVA´nın başarılı çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Rektör Aslan, Kırıkkale il temsilciliğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Ziyaretlerin ardından hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleşti. Haber: Emel Selci