KIRIKKALE’DE BUGÜN ALTIN NE KADAR? 17 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN ALTIN NE KADAR? 17 NİSAN 2024


 

FUAR KURULACAK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı organizasyonu ile Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Ziraat Odası, Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırıkkale Ticeret Borsası , Kırıkkale Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği , Kırıkkale ili Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin destekleriyle  26 - 29 Mayıs 2016 tarihleri Tarım Teknolojileri fuarı açacak. Fuar 26-29 Mayıs tarihlerinde Cumartesi Pazar alanında kurulacak.

YÜKSEK KATILIM BEKLENİYOR

Tarımsal mekanizasyon, hayvancılık, makina,Gübre,tohum, fidan ve zirai ilaç gibi teknolojinin en son sergileneceği fuarımıza gerek ilimiz ve gerekse Türkiye´nin çeşitli illerinden pek çok üretici ve imalatçının katılım sağlayarak teveccüh gösterdiğini belirten TSO Başkanı Ekrem Gök, tarıma elverişli TARIM alanlarına sahip olan Kırıkkale´de ilk kez düzenlenecek fuarın TARIM ve hayvancılık sektörü ile ilgili olmasının kendilerini heyecanlandırdığını ifade etti.

HAYIRLI OLSUN

Yapılmakta olan etkin tanıtım sebebi ile fuarın düzenleneceği dört günde binlerce çiftçi ve Tarım profesyonel fuar alanında buluşacağına işaret eden Gök, ' Tarım sektöründeki mekanizasyonun ulaştığı noktayı, pek çok markayı ve modeli bir arada görerek mukayese etme imkanına sahip olacaklardır.' dedi. Gök, düzenlenecek olan fuarımızın ilimize ülkemize hayırlı olması dileğinde bulundu.