SAHİP ÇIKMA DUYGUSUNU KAZANIYORLAR

Vali Haktankaçmaz,etkinlikte yaptığı konuşmada, Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi bakımından, gelenek, görenek, örf ve adetlerimizin çocuklarımıza öğretilmesi bakımından bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu belirterek, “ Burada önemli olan bizden sonraki nesillerimize, çocuklarımıza bu adetlerimizi, bu güzelliklerimizi aktarabilmek, onlar şu an burada eğleniyorlar ama bir yandan da bizim bir arada olma, bu ülkeye sahip çıkma, vatan toprağına sahip çıkma duygusunu kazanıyorlar. Bu özelliklerimizi kaybetmememiz lazım. ”dedi.

 

Nesli tehlike altındaydı! Kırıkkale'de ortaya çıktı! Nesli tehlike altındaydı! Kırıkkale'de ortaya çıktı!

 ÇOK MÜMKÜN OLMAYACAKTI

Geçen yıl 15 Temmuz´da yaşananlara da değinen Vali Haktankaçmaz, “  Biz Türkiye olarak ancak bir arada olabilirsek güçlü olabiliriz. 15 Temmuz´da karşı karşıya kaldığımız FETÖ´nün o hain darbe girişimini, o kâbus gecesini her görüşten, her partiden insanımızın kendisini; demokrasi için, bu ülkenin geleceği için, çocuklarımızın, milletimizin geleceği için siper etmesi ile aşabildik. Eğer millet olarak o birlik ve beraberliği, o cesareti gösteremeseydik bugün belki burada bir araya gelmemiz de çok mümkün olmayacaktı. Onun da ötesinde çocuklarımıza böyle güzel bir vatan toprağı, bir arada güçlü bir şekilde yaşayabildiğimiz güçlü bir vatan toprağını bırakamayacaktık” dedi. Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Vali Haktankaçmaz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

GENİŞ KATILIM

Koçubaba Köyü Dernek Başkanlığı öncülüğünde yapılan etkinliğe Kırıkkale Valisi  Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Balışeyh Kaymakam Vekili Önay Altuntaş, İl Jandarma Komutan Vekili J.Yrb.Ahmet Güneş, Dernek Başkanı Ali Arslan Kılıçoğlu, Köy muhtarı Serkan Gülbitti ve çok sayıda davetli katıldı.