2 BİNDEN FAZLA SORU ÇÖZÜMÜ

Kırıkkaleli Müdür Aydın, "Sizlerle geleceğe yönelik umutlarımız artıyor" Kırıkkaleli Müdür Aydın, "Sizlerle geleceğe yönelik umutlarımız artıyor"

Özel Güleç Kişisel Gelişim Kursu olarak Kırıkkale´nin gözde mekanı Beyaz Sarayda 5 gün boyunca kamp programı yapıldı. Sabah 09.00 itibari ile başlayan kamp gece 22.00´a kadar devam etti. Yapılan kamp programına velilerden ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. “Çözülmemiş soru- tamamlanmamış konu kalmasın” sloganıyla başlayan kamp haftası boyunca öğrencilerle 2.000´den fazla soru çözümü, tam gün bireysel etüt çalışmaları ve her güne bir adet yeni nesil deneme sınavlarıyla kaliteli bir kamp haftası geride bırakıldı.

 

ILGAZ´DA 5 YILDIZLI OTELDE KAMP

28 yıllık tecrübesiyle Kırıkkale´nin en eski eğitim kurumu olan ABC Eğitim Kurumları ara tatilde Ilgaz´da 5 yıldızlı otelde eğitim kampına gitti. 15 Kasım Pazartesi kamp oteline giriş yapan ABC 3 gece 4 günlük kampında öğrencilerle bire bir ve toplu ders çalışmaları ve konu tekrarları yaparak öğrencilerin eksiklerini tamamladı. TYT-AYT deneme sınavlarıyla çocukların deneme süreç gözlemleri değerlendirilerek öğrencilerin sınav başarıları değerlendirildi. ABC Fen Lisesi ve ABC Zirve Özel Öğretim Kursu adına düzenlenen kampa kurucu vekili Gülnihal Güleç ve Kurum Müdürü Murat Han Algül´ün önderliğinde rehberlik birimi hocaları ve branş öğretmenlerinin katılımları da renk kattı. ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, şehrin çıtasını yine yükselttiklerini belirterek tüm öğrencilerine başarılar diledi. Haber: Kenan Kuzucu