GİRİLMEDİK GÖNÜL, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetimi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gece gündüz Kırıkkale için çalıştığını ve AK Parti ailesinin günden güne büyüdüğünü söyleyen Başkan Kaplan, çalınmadık kapı, girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmamak için sahada olduklarını belirtti.

 

Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet

BİZ SADECE SİYASET İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN DE VARIZ

İl Başkanı Kaplan, milletimizin her bir ferdinin derdini dinlemek ve çözüm üretme çabası içinde olmak görevleri olduğunu söyleyerek, “8 ilçemizde her mahalleye, her köye girip vatandaşların istek, görüş ve önerilerini topluyoruz. Çözümleri noktasında da gerekli girişimleri yapmaktayız. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın siyasi görüşüne bakmıyoruz. Hepsinin başımızın üstünde yeri var. Biz sadece siyaset için değil, hizmet için de varız' dedi.

 

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Teşkilatlar olarak Kırıkkale için yılmadan, yorulmadan, bütün engelleri bir bir aşarak çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Kaplan, “Hazırlandığımız seçim, tarihin en önemli seçimi. Demokrasi adına, özgürlükler adına, kalkınma adına ulaştığımız tüm kazanımlarımızı korumak için işimize dört elle sarılmalıyız. Sandık kurullarımızı, mahalle teşkilatlanmalarımızı revize etmeliyiz. Hane ziyaretlerimize, esnaf ziyaretlerimize yoğunlaşmalıyız. Biz, işimizi doğru yaparsak, hizmet siyasetini gönül siyaseti ile taçlandırırsak başarıya ulaşırız ' diye konuştu. 

 

SIKINTILARI ÇÖZECEK OLAN PARTİ AK PARTİ´DİR

Son olarak İl Başkanı Kaplan “Dünya´da sıkıntı var yok sayamayız ancak Türkiye´de olan sıkıntıyı çözecek olan yine AK Parti hükümetidir. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderimiz var” diye sözlerini tamamladı. Haber: Kenan Kuzucu