3 PUANA İNANDIK

Ligin ilk yarısında 17 maçta 10 puan toplayarak ligin son sırasında yer alan Şimşekler ligin 2. Devresi ile birlikte yükselişe geçti. İçerde Yomra maçında sezon boyunca 2. Galibiyetini alan ve ikinci devreye 3 puanla başlayan şimşekler, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkhan deplasmanından da iyi oyun ve 1 puanla dönerken umut verdi. Yeni transferlerle lige iyi başlayan şimşekler bu hafta şampiyonluk mücadelesi veren Düzcespor ile içerde karşılaşacakken takımın moral ve motivasyonu ile 3 puana inandığı gözlemleniyor.

 

TOPUZOĞLU´NUN BAŞARISI

Kayyum Heyeti üyeleri Abdullah Pekgöz, Kadir Çelebi ve Sırrı Zengin ile birlikte Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevlül Kavlak´ın büyük destek ve çabaları ile 2. Yarıya çok iyi transferlerle başlayan ve hiç uyum sorunu yaşamadan lige fırtına gibi başlayan Şimşeklerin başarısının arkasında Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu var. Geçen sezon son sıradan aldığı Bayburt Özel İdare ile onda on yaparak play of oynatan Topuzoğlu bu sezon Erzincan 24 takımını Türkiye Kupasında guruplara bırakarak kendisini ispatlamış ve başarılı bir teknik direktör. Başarılarına bir yenisini Kırıkkale ile katmak istediğini belirten Topuzoğlu hedeflerinin bu sezon ligi ortalarda bırakıp gelecek sene şampiyon olmak olduğunu ifade etti.

Kırıkkale’de Olimpik havuz tekrar kapandı Kırıkkale’de Olimpik havuz tekrar kapandı

 

TRANSFERLER BAŞARILI

Topuzoğlu Kırıkkalespor ile anlaştıktan sonra ligde kalmanın transferlere bağlı olduğunu ifade ederken transferde iyi bir yol haritası ile başlandı. Özellikle geçen sezondan öğrencisi olan Can Avcı ve yine eski öğrencisi olan İbrahim Sürgülü ile savunmadaki tüm problemleri çözen Topuzoğlu Orta sahayı da Onur Bilgen gibi güçlü ve hırslı bir oyuncu ile güçlendirdi. Kanatlara yapılan Lokman ve Levent transferleri ile kanatları güçlendiren Kırıkkalespor, Forvet Arkasına son 7 sezonunda ya şampiyonluk yada play of oynayan 3. Ligin yıldız ismi Samet Albayrak´ı takviye etti. Bu hafta Erzincan 24´ten transfer edilen Sefer Sever ile takımın daha güçlenmesi beklenirken, Kırıkkalespor´un alt yapısından Buğra´nın da performansı ile ligde iddialı ve rakiplerine korku veren bir pozisyona yükseldi.