Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta oynanan 18´nci hafta mücadelesinde Kırıkkale Büyük Anadoluspor deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile 0-0´lık skorla berabere kalırken, karşılaşma sonrasında olaylar çıktı.

 

3 KİŞİ YARALANDI

Eskişehir Teknik Üniversitesi Futbol Sahası´nda oynan karşılaşma da olaylar çıktı. Maç sonunda maçın hakemi Batuhan Kolak bitiş düdüğünü çalmasının ardından Eskişehirli taraftarlar ‘Şampiyon Akşehir´ diye sloganlar attı. Henüz nedeni belli olmayan olayda polis biber gazı kullanarak taraftarı dağıttı. Kapalı alanda Kırıkkalesporlu yöneticiler ve taraftarlar biber gazına maruz kalırken, arbede sonunda 3 kişi yaralandı. 

Kırıkkale’ye sarı kodlu uyarı! Toz fırtınası geliyor Kırıkkale’ye sarı kodlu uyarı! Toz fırtınası geliyor

 

HAKSIZ SALDIRI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal taraftarları sahipsiz bırakmayarak açıklamalarda bulundu. Önal, “Eskişehir de yapılan müsabaka da Büyük Anadolu Kırıkkalespor taraftarları saldırıya uğramış ve bazı taraftarlarımız uğradıkları saldırı sonucu yaralanmış bulunmaktadır. Haksız saldırıyı gerçekleştiren saldırganların biran önce yargı önünde hesap vermeleri ve sorumluların acilen cezalandırılması gerekmektedir. Bir kez daha bu saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyor, yaralı taraftarlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Haber Merkezi