Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan´ın geleceğine dair planlamaların yapıldığı istişare toplantılarına devam ediyor. Başkan Sungur, ilçe merkezine bağlı mahalle ve köylerin muhtarları ile bir araya geldi.

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

Toplantıya, Yahşihan´a yapılan yatırımlar ve devam eden projeleri tek tek anlatarak başlayan Belediye Başkanı Ahmet Sungur,” ilçemiz hızla büyüyen ve gelişen bir yerleşim yeri. Biz buna hazırlıklı olmak ve geleceğin planlarını yapmak zorundayız. Bu anlamda başta muhtarlarımız olmak üzere ilçemizin çeşitli kesimleri ile zaman zaman bir araya geliyoruz. İnşallah geleceğin daha gelişmiş, daha modern ve daha çağdaş bir Yahşihan´ını hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Toplantıda görüşlerini ifade eden muhtarlar da, Yahşihan´ın Kırıkkale´nin parlayan yüzü olduğunu, bundan da gurur duyduklarını söylediler. Muhtarlar ayrıca, bu tür toplantıların çok faydalı sonuçlar ortaya koyduğunu, kendilerinin de mahalle ve köylerinde vatandaşlara olan bitenleri daha geniş bilgilerle anlatma imkanına sahip olduklarını söylediler.

Toplantıya, Yahşihan´a bağlı mahalle muhtarları ve köy muhtarlarının yanı sıra, Ak parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt´ta katıldı.