AK Parti´nin Yahşihan Belediye Meclis Üyeliği adayları belli oldu. Listeler dün İlçe Seçim Kuruluna teslim edilirken, 22 Şubat´ta ise eksikliklerin giderilerek netleşeceği kaydedildi. 

HAYIRLI OLSUN

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur´un Belediye Meclis Listesi netleşti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, “AK Parti Yahşihan Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği Aday listemizi Yahşihan ilçe seçim kuruluna teslim ettik. İlçemize, partimize ve tüm adaylarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ASIL ÜYE

Buna göre; Samiye Türkyılmaz, Metin Karakuş, Hüseyin Çavdar, Memiş Şensoy, Uğur Akçadağ, Veysi Durmaz, Mustafa Yarar, Üzeyir Pehlivan, Mehmet Aktuğ, Kenan Demirdirek, Ali İhsan Hüyüktepe, M. Murtaza Geylani Demiral ve Ömer Doğu olarak belirlendi. Kontenjanda ise Ali Kılıç ve Güleçyüz yer aldı.

 

YEDEK ÜYE

Sinan Alan, Bayram Gökdere, Ferhat Er, İsa İnan, Cemalettin Demirel, Deniz Aktuğ, Metin Kılıç, Hakkı Koçoğlu, Hüseyin Destici, Salih Kaplan, Veli Keçeli, Şevki Gündoğdu, Oral Kayır, Ömer Uğur ve Esat Yılmaz yedek üye olarak yerlerini aldılar.

Rakı fiyatına büyük zam geliyor! Rakı fiyatına büyük zam geliyor!

 

İL GENEL MECLİS ÜYE

Asıl Üyeler: Harun Oğuz, Mustafa Alan ve Hikmet Güldüren.

Yedek Üyeler: İbrahim Aydın, Ali Kuddusi Cantaş ve Tuğrul Resul Sofuoğlu.