Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı


SPORCULARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

 

5 - 8 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara - Kahramankazan´da yapılan Türkiye Genç ve Büyük Erkekler Raffa Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan Görkem Suluhan ve Haydar Karaçay Türkiye Şampiyonu oldu.

BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

Ankara - Kahramankazan´da yapılan Türkiye Genç ve Büyük Erkekler Raffa Şampiyonası ile 2019 - 2020 sezonu tamamlanmış oldu. 29 takım katıldığı ve çok güzel mücadelelere sahne olan Genç Erkekler müsabakalarında ilimizi temsilen katılan Görkem Suluhan ve Haydar Karaçay´dan oluşan Kırıkkale takımı Şampiyon oldu. 37 takımın mücadele ettiği büyükler kategorisinde ise ilimizi temsilen katılan Eren Kantemir Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

ANTRENMANLAR MEYVELERİNİ VERİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan yaptığı açıklamada; “Türkiye Genç ve Büyük Erkekler Raffa Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan sporcularımızı almış oldukları bu büyük başarıdan dolayı tebrik ederim. Görülmekteki azimle bıkmadan usanmadan yapılan antrenmanlar meyvelerini veriyor. Bu başarıda emeği olan başta antrenörlerimiz ve sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. Haber: Ayşe Soysal