DOKUZDA DOKUZ

9 Belediye Meclis Üyesinin bulunduğu Bahşılı ilçesinde 3 Saadet Partili Belediye Meclis Üyesi AK Parti´ye geçiş yaptı. AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´ın da katıldığı törende Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi olan Muhammer Baykal, Nuri Akkoç ve Süleyman Güçlü´ye AK Parti rozetleri takıldı. İlçede 9 Belediye Meclis Üyesinin 9´uda AK Partili olurken geçiş yapan üyelere rozetlerini takan İl Başkanı Mürsel Akçay yeni görevlerinde başarılar diledi. Bahşılı halkının hizmetin ve her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Akçay, Avrupa ve Amerika´nın PKK´ya destek vererek, hükümetin 2023 hedefini baltalamaya çalıştığını söyledi. Her konuda milletin ayrımlaştırılmak istendiğini belirten Akçay, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, geleceğe güzel bir ülke bırakacaklarını ifade etti.

 

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu

BUNA İZİN VERMEYECEĞİZ

Türkiye´nin tek başına iktidar olduğu dönemde önemli hizmetler aldığını belirten Akçay, koalisyon hükümetleri döneminde sıkıntılar çekildiğini ve ayakta duramayan Başbakanlara, yazar kasa fırlatıldığını kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın, Türkiye için önemli hizmetler yaptığını belirten Akçay, Menderes ve Özal´ın ardından Türkiye´de önemli gelişmelerin ve çalışmaların olduğunu ve ülkenin günden güne büyüdüğünü ifade etti. Akçay, son zamanlarda terör olaylarının, dolar yükselişinin ve ekonomik anlamda yaşanan gelgitlerin üst aklın oyunu olduğunu iddia etti. Herkesin bugünlerde birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirten Akçay “Milletimizin dirayetini zayıflatmak, inancını yok edip azmini ve direncini kırmak istiyorlar. yılgınlık ve kaos üretmek istiyorlar”

 

MİLLETİMİZİN MORALİNİ BOZMAK İSTİYORLAR

Ülkemizin kalkınma ve büyümesini engellmeye çalışan dış güçlerin aralıksız çalıştığını ifade eden Akçay “Biz bu topraklarda lazı çerkezi kürdü ve türkü asırlardır hep bir arada yaşıyoruz. Suriye ve Halep gibi olmak istemiyorsak birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan ödün vermeyeceğiz. Bugün herkesin kalbini kazanma zamanı. Bugün hoşgörü ve birlik zamanı. Ülkemiz üzerinde parçalama emelleri olanlar koalisyon hükümetleri dönemine geri dönmek istiyor. Ama biz buna BAhşılı ilçesinde dahi izin vermiyoruz. Kardeşliğimize kastedip bizi birbirimize düşürmek istiyorlar. Farkındayız. Kardeşliğimize kastedip, mezhep kimliği çatışması ve etnik kimlik çatışması üzerinden operasyonlar yapmak istiyorlar. Milletimizin moralini bozup umutsuzluk yaymak istiyorlar. Bunların olmasına asla izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. .

 

ZATEN HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORDUK

Bahşılı Belediye Meclisi üyesinin 9´da dokuz olduğunu belirterek, hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğini ve bu konuda çalışmaların yapıldığını ifade eden Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar  Kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, ilçelerinde herkesin sorununu çözmek için gece gündüz çalıştığını ve bu konuda gerek Milletvekillerinin gerekse İl Başkanı Mürsel Akçay´ın kendilerine fazlasıyla destek olduğunu açıkladı. Uyar, “ Zaten Belediye meclisinde ilçemizin geleceği için hep birlikte çalışıyorduk, ama resmi bir ayrılık vardı. Şimdi bu resmi ayrılığı da ortadan kaldırmış olduk. Bahşılı için bugüne kadar birlikte çalıştık bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.   Bahşılı AK Parti İlçe Başkanı, Sadullah Duyar ise partilerine katılımın her geçen gün arttığını ve partilerine katılan herkese teşekkür ettiğini bildirdi.