GÜNCEL 17.01.2021 12:34:40
SÖZDE KAZA!..

SÖZDE KAZA!..

SÖZDE KAZA!..

SÖZDE KAZA!..

PKK terör örgütü.

DHKPC,

Şo-şu öteki-beriki tamam,

Her ne kadar adını yumuşatıp DEAŞ yapsa da birileri,  “bir gurup öfkeli genç” diye niteledikleri IŞID´da terör örgütü…

Hem de,

Ağababası.

Yıllarca bağırdık,

Söyledik,

Uyardık bir zamanların hoca efendisinin aslında devletin üniter yapısını değiştirmeye azmetmiş, emperyal güçler tarafından kardeşler arasına, vatanın bağrına sokulmuş ayaklı, pimi çekilmiş bir el bombası olduğunu…

Dinleyen olmadı!..

Hatta

Hasreti ile yanıp,

Ne istedi ise vermekle övündü en yetkili ağızlar…

El sonuç!..

250 şehit,

Binlerce gazi

Ve

Milyarlarca dolar para!..

Neticede coğrafi konum, stratejik durum gereği bölgemizde ne en sağdan ne en soldan ne de en radikal dinciden dış destekli terörist eksik olmaz, biz bir ve beraber olmazsak şayet.

Yüz yıllardır,

Bin yıllardır değişmedi bu işleyiş,

Ve dahi değişecek gibi de durmuyor terörle yaşamaya alıştırılmış milletimin gelecek yıllarında..

Ama

Bir örgüt var ki insan ruhunda yaşayıp zaman zaman öfke kontrolünü kaybettiği anda bireyselleşen,

Yukarda saydığım kökü dışarıda terör örgütlerinin alayının “sinine” rahmet okutur!..

Trafik terörü!..

Geçtiğimiz Salı günü Kalecik pazarından alışverişimi yapmış Kırıkkale´ye geliyordum ki, önümde ilerleyen iki Tır´dan ilki köprübaşı kavşağından Kırıkkale istikametine döndü. Hemen ardından ikinci Tır dönmeye çalışırken Ankara istikametinden kornaya basa basa gelen bir su tankeri göründü ilerden. Aslında ayağını birkaç saniye gazdan kesse tanker sürücüsü, Tır manevrasını tamamlayacak, ne kornaya basma ihtiyacı hissedecek, nede kendi ile birlikte başkalarını tehlikeye atacaktı ama yapmadı.

Bilakis, gaza basarak Tır ile yan yana geldi. Arkalarında ben olduğum halde birkaç kez Tır´a yandan bindirme manevrası yaptı ancak muvaffak olamadı, önüne geçti.

Ve

Organize sanayi kavşağına iki yüz metre kala aniden frene basıp Tır´ın kendisine arkadan çarpmasına neden oldu. (çarpmanın etkisi ile Tır´ın iki farı, sinyalleri kırıldı, ön çamurluğun bir tarafı düştü!)

Ve

Bunu Türkiye´nin yaklaşık altmış vilayetini Ankara´ya bağlayan en işlek şosesinde yaptı.  Ben, benim arkamda, onun arkasında birbirini takip eden yüzlerce araç dikkatli olmasa, az daha birbirine girecekti.

Kaçtı!..

Az ilerde yanmakta olan kırmızı ışığa aldırmadan Geyik inşaatın önündeki eski Ankara yoluna daldı, ben de arkasından, az ilerdeki şehrimiz de iş yapmakta olan bir firmanın  şantiyesine girdik. Polisi-jandarmayı aradım, plakayı verdim.

Neticede her terörist gibi ne yaptığından habersiz, iş arkadaşları ve şantiye şefi bıraksa ve gözüne kestirebilseydi beni, döverek haklı olduğuna inandıracak, şahitlik yapmama engel olacaktı.

Uzun lafın kısası:

En son IŞID-FETO-PKK gibi örgütlere terörün ağa babası demiştim ya yukarda;

Hah!.

Direksiyon başına geçince kişilik değiştirip magandalaşan kökü içerde şahsiyetler, saydığım tüm bu örgütlerden daha çok tehlikeli ve terörün odağı, teröristin  “ağa babasıdırlar”

Ve

Her gün yüz binlerce lira milli servete,

Onlarca can´a,

Ve

Yüzlerce insanı sakat bırakarak hayatlarının kararmasına neden olmaktadırlar.

Not: umarım ve inşallah iyi niyetle olaya müdahale eden şantiye şefi bu işin gereği, yani altında silah gibi kullandığı kamyonun üstünden indirmiştir bu magandayı. Ki, ucuz atlatılmış bir eylemi daha sonra kanlı, sözde kazaya çevirmesin.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024