24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a en çok destek veren illerden birisi olan Kırıkkale´de, binlerce vatandaş seçim zaferini kutladı.

 

MEYDANLARA AKIN ETTİLER

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlanmasıyla birlikte Kırıkkale´de binlerce vatandaş ellerinde Türk bayrakları, AK Parti ve MHP bayraklarıyla birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı´na akın etti. Yüzlerce araç caddelerde kuyruklar oluşturarak kent merkezinde tur attı. Vatandaşlar daha sonra meydana gelerek sloganlar attı, davul-zurna eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın zaferini kutladılar. Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.

 

Fitneye Ve Fesatta Karşı Başardık

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Cumhuriyet Meydanı´nda yaptığı konuşmada “Her türlü fitneye ve fesatta karşı başardık. Biz ne demiştik size başaracağız, başaracağız, başaracağız. Allah´a şükürler olsun ki başardık. Her gün dua ettik. Ya rabbim bayrak inmesin, ezan dinmesin, vatan bölünmesin diye dualar ettik. Ya rabbim sesimizi duydu ve yalnız bırakmadı. Biz Cumhur İttifakı dedik, Sayın Cumhurbaşkanımızı seçelim dedik birileri ne ittifakı dedi. Bir an olsun bile doğru siyasetten ödün vermedik”

Kırıkkale’nin yeni başkanına vatandaştan sevgi gösterisi Kırıkkale’nin yeni başkanına vatandaştan sevgi gösterisi

 

ADAM GİBİ SİYASET YAPIYORUZ

“Bugün bu başarıyı kazanmamıza vesile olan il ve ilçe teşkilatı, aday arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Desteğini biran olsun benden esirgemeyen herkese gönülden teşekkür ederim. Biz bir şey söyledik. Bizim için kimsenin nereli olduğunu önemi yok neye ihtiyacının olduğunu önemlidir. Çünkü biz söz verdik, sözümüzü tutacağız. Çünkü biz adam gibi siyaset yapıyoruz. Bundan sonra Kırıkkale´nin neye ihtiyacı var bunun çalışmalarını yapacağız”

 

KIRIKKALE´Yİ SEVİYORUZ 

“Biz Kırıkkale´yi Kırıkkaleli olduğumuz için seviyoruz. Biz birbirimiz için Kırıkkale´deyiz. Kırıkkale sevdalısı Kırıkkale aşığıyız. Bundan sonra da böyle olacak. Sizler gereğini yaparak bizleri yalnız bırakmadınız, sıra bizde. Bundan sonra Kırıkkale´ye hizmet zamanıdır. MHP Parlamentoda ki grubuyla artık devlet yönetiminde söz sahibidir. Biz kimseyi ezdirmeyeceğiz, herkes gereğini yapacak. Türkiye´yi herkes sevecek. Ya bu ülkeyi sevecek ya da defolup gidecek. Artık MHP Kırıkkale´de söz sahibidir” dedi. Haber: Kenan Kuzucu