BİLGİLER VERİLDİ

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen mahalle başkanları toplantısı Ak Parti İl binası toplantı salonunda yapıldı. Yapılan toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk´ün yanı sıra SKM Başkanı Hurşit Gündoğan, İl Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek ve Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Abdulkadir Turna katıldı. Toplantıda 1 Kasım seçim çalışmaları ve sandık başında görev alacaklar hakkında bilgiler verildi.

EN ÖNEMLİ GÖREV SİZLERİN

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay yapılacak seçimde en önemli görevin mahalle komitelerine düştüğünü vurguladı. Akçay, ‘Sizler seçimin belirleyici unsurları olacaksınız. Sandık başında görev alacak arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inancım sonsuzdur. Oraya oy vermeye gelen seçmene yardımcı olmak için çabalayın. Seçim sandıklarında görev alacaklara verilen eğitim ve toplantılara gelerek gerekli eğitimleri alın. Seçim sandıkta kazanılır. Kendimize güvenelim. Sandığımıza sahip çıkalım´ dedi.

BÜYÜK GÖREVLER ÜSTLENDİK

Akçay´dan sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ‘Hepimiz hem partimiz hem de ülkemiz için önemli bir görev üstlendik. Ayrıntıları ihmal etmeden görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Bu seçim önemli bir seçim, Ak Parti´ye karşı tüm partilerin ve dış güçlerin birleştiği bir seçim. 7 Haziran´da alınan sonuç neticesinde Türkiye büyük bedeller ödedi ve ekonomi ve istikrarsızlıkla da ödemeye devam ediyor. 1 Kasım seçimleri hepimiz için çok önemli. Okul, kat ve sandık sorumlularının çok dikkatli olmalarını istiyoruz´ dedi.

SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar” SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar”

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Son olarak söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise, ‘7 Haziran seçimleri bizim ve çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir seçim. Ülkemizde yapılan seçimler, demokrasinin genel kuralları içerisinde yapılmasının ötesinde anlamlar taşıyor. Bu yüzden her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2011 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı yükseltmenin mücadelesini vereceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de düşündüğümüzde, AK Parti iktidara geldiğinden beri devam eden AK Parti´yi tasfiye etme planlarının yeniden uygulanmaya çalışılıyor. Bunlara mehal vermeyeceğiz. Bu planları engellemek için yapmamız gereken 1 Kasım seçimlerinde net bir başarı elde etmek ve bunu birlikte başaracağımızdan hiçbir şüphem yok´ ifadelerine yer verdi. Mahalle Başkanları söz alarak, teşkilat çalışmaları, yerel sorunlar, hizmetler ve seçim hazırlık çalışmalarıyla ilgili düşünce ve önerilerini dile getirdiler.