Kırıkkale’de Ahmet Önal izdihamı! Kırıkkale’de Ahmet Önal izdihamı!


 

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi, müdürlük bünyesinde çalışan personeli ziyaret ederek günlerini kutladı. Akabinde ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine geçerek buradaki Engelli ve Yaşlı Refakat Biriminde görevli personeli ve hastaları ziyaret ederek karanfil dağıttı. 

KARANFİL DAĞITTILAR
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi, beraberindeki Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Yıldırım, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Yeni ile birlikte müdürlük bünyesindeki görevli engellileri ziyaret etti. Personel Şube ve Santral Birimlerinde görevli olarak çalışan bayan ve erkek personeli ziyaret eden Tiftikçi ve beraberindekiler istek, talep ve sorunlarını dinlediler. Engellilerin gönüllerinde kendileri için ayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken Tiftikçi, herhangi bir istek, talep ve öneride kendisini bulmalarını istedi.

ORTALAMA 70 HASTAYA BAKILIYOR
Heyet daha sonra ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bünyesinde bulunan Engelli ve Yaşlı Refakat Birimine geçti. Burada birim çalışanlarından bilgiler alan İl Müdürü Tiftikçi´ye Başhekim Doç. Dr. Sancar Serbest eşlik etti. Günlük ortalama 70 hastaya yardımcı olduğuna dikkat çeken Yaşlı ve Engelli Refakat Birimi çalışanları, her hastanın güler yüzlü bir şekilde karşılanarak tüm işlemlerini takip ettiklerini, mutlu ve hızlı bir şekilde hastaneden ayrıldıklarını ifade ettiler. Tiftikçi önderliğindeki heyet daha sonra hastanenin çeşitli yerlerinde incelemelerde bulunarak yeni yapılacak alanlar hakkında görüş alış verişinde bulundular. Haber: Kenan Kuzucu