SICAK YUVAM

Kırıkkale Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü Gündüzlü Bakım Ek Ünitesi´nde yürütülen ‘Sıcak Yuvam´ projesi kapsamında Vali Yunus Sezer, engelli ve engelli yakınlarıyla bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Vali Sezer, “Evlerinde engelli bireyi bulunan fakat işleri olduğu için engelli bireylerini bir yere bırakamayan vatandaşlarımız, merkezimize engelli bireylerini emaneten bırakabiliyor. İşlerini tamamladıktan sonra ise gelip tekrar alabiliyorlar”

 

HER YERDE SOSYAL HİZMET OLACAK

“İnsan olan her yerde sosyal hizmet olacak” diyen Vali Sezer, “Engelli kardeşlerimize hizmet etmek bizlerin asıl vazifesi. Burada aileler ile birlikte hareket ediyoruz. Onların istekleri bizim için çok önemli olacak. Engelli kardeşlerimizin ailelerini bir nebze olsun rahatlatmak istiyoruz. Biz her zaman bu kardeşlerimizin yanındayız. ” dedi.

 

Kırıkkale’ye yağışlı hava geri dönüyor! Kırıkkale’ye yağışlı hava geri dönüyor!

AİLELERİMİZ DE MUTLU

“Buradaki açılışın ana sebebi engellisi olan ailelerimiz, kardeşlerimiz bundan sonra işleri olduğunda, alışverişe çıkacakları veya evlerinin dışında bir yere gidecekleri zaman rahatlıkla getirebilecekleri bir yer, gönül rahatlığı ile benim çocuğum artık gündüzlü bakım merkezinde kalabilir dedikleri bir yer. Asıl hedef ailelerimizi bir nebze de olsa rahatlatmak. Engelli ailelerimize nefes aldırabilirsek bu işin hedefine ulaştığını hep beraber göreceğiz. Ailelerimiz de mutlu” diye konuştu.

 

ALLAH RAZI OLSUN

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´e dua eden aileler ise “Allah sizlerden razı olsun. Sayenizde engelli bireylerimizi işimiz olduğunda komşuya yada başka bir yere bırakmak zorunda kalmıyoruz. Gönül rahatlığı ile gelip merkezimize bırakıyoruz. Teşekkür ederiz” dediler. Vali Sezer daha sonra kurum yetkililerinden merkez hakkında bilgi aldı.