SİYASET 2.11.2017 10:53:42

'Siyaseti Hizmet İçin Yapıyoruz'

Geçtiğimiz ay AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine atanan Nuh Dağdelen, basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelerek samimi açıklamalarda bulundu. AK Parti´ye ve davasına asla küsmediğinin altını çizen Başkan Da?

HALK GÜNÜ BAŞLIYOR

2006- 2009 yılları arasında AK Parti İl Başkanlığı görevinde bulunan, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci kez göreve atanan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Yıldırımlar Dinlenme tesislerinde yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi.  Birlik ve beraberlik mesajı veren Dağdelen, “Uzun zamandır yapılamayan Milletvekillerimizin halkımızla buluşma toplantısını da inşallah Cuma günü yeniden başlatacağız. Milletvekilimiz Ramazan Can, halkımızın sorunlarını dinleyecek” dedi.

 

KONGREYE GELEBİLİR

İlçe kongrelerine devam ettiklerine vurgu yapan Dağdelen, “Belirlenmiş olan takvim sürecine göre kongrelerimiz devam ediyor. Keskin, Balışeyh, Sulakyurt ve bazı ilçelerimizde de kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. 12 Kasım´da da Merkez ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. İl Başkanlığı kongremize de Başbakanımızı davet etmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var. İnşallah plan ve programlar dâhilinde Başbakanımız Binali Yıldırım´ın kongremize katılması bizlere onur ve şeref verecektir” şeklinde konuştu. 

 

ALLAH RIZASI İÇİN

AK Parti´ye asla küsmedim diyen Dağdelen, “Ben inandığım bu davaya da asla kırılmadım, asla küsmedim. Demek ki; genel merkezimizde defterlerin, kitapların aralarında ismimiz yazılıymış ki; bizleri bu göreve yeniden layık görmüşler. Bu dönem az konuşup çok dinleyeceğiz. Yol haritamız kıymet bilmek üzerine. Davaya emeği geçenlerin, yaşlıların, gençlerin, kadınların, şehrimizin, ülkemizin kıymetini bileceğiz” ifadesinde bulundu.

 

MİLLETİMİZİN DUASINI ALMAK İSTİYORUZ

İlk il başkanlığı sonrası küsmeden bir nefer olarak çalışmaya devam ettiğini belirten Dağdelen ‘Hedefimiz 2019 seçimlerinde vekillerimizle belediye başkanlarımızla alabileceğimiz en yüksek oyu almak. Siyaseti dua almak için yapacağız. Yönetimimizi her kesimi kucaklayacak şekilde oluşturuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız bütün çalışmalarımızda milletimizin duasını almak istiyoruz” dedi.

 

3 BÜYÜK SEÇİMİMİZ VAR

Dağdelen, açıklamasında şu ifadeler yer verdi; “AK Partide unutulmak yoktur. Görev değişikliği vardır. Biz ilk göreve geldiğimizde, ´göreviniz tamam´ dendi ve görevi diğer bir arkadaşımıza gönül rahatlığıyla devrettik. Şimdi ise bize tekrar ´bu görev sizin´ dendi. Biz de bu görevimizi layıkıyla yapacağımızın sözünü verdik. Allah bizleri utandırmasın. Partimizin önünde 3 büyük seçimimiz var. Bu dönemi çok iyi değerlendireceğiz. Partimize herhangi bir nedenden dolayı küsen seçmenlerimizi tekrar kazandırıp, bu yolda birlikte yürüyeceğiz. AK Parti´de dava kutsaldır.”

 

HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

“Davamızın peşine düşüp ülkemize, milletimize ve devletimize en yararlı çalışmalarımızla hizmet edeceğiz. Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte çok güçlü bağlar kurup ilimize yararlı projelere imza atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız nasıl mazlumun yanında, milletinin yanında ise bizlerde halkımızın, mazlumun yanında olacağız. Siyaseti Allah rızası için, devletimize hizmet etmek için yapacağız.”

 

GÖNÜLLERİ TEKRAR KAZANACAĞIZ

“Türkiye bugünlere kadar çok sıkıntılı dönemlerden geçti. AK Parti´nin iktidar olmasıyla birlikte bu sıkıntıları geride bırakmaya çalıştık. İnşallah Kırıkkale´de 2019 yılı seçimlerinde de yüzde 68 dilimlik bir oy potansiyeli için mücadele edeceğiz. Partimize kimsenin kırılmaması, kimsenin küsmemesi amacıyla el ele, gönül gönüle vererek çalışmalarımızı sergilemek istiyoruz. Eğer partimize kırılan, küsen varsa bunların da gönlünü yeniden kazandırmak istiyoruz.”

 

YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI ÜNAL OLDU

“Yönetimimiz içerisinde değişikliğe gidilerek Türkiye´de bir ilk yapıldı. 26 yaşında Esra Ünal kardeşimiz AK Parti Kadın Kolları Başkanı oldu. Bu demektir ki, ilerlediğimiz bu davanın gençlere de yer verdiğini, gençlerle de güzel projeler, başarılı çalışmalara imza atılacağının bir göstergesidir. Çünkü bu seçimlerde gençlerimiz ve bayanlarımız da çok önemli. Çünkü onlar bütün kesimlere ulaşma, bizim giremediğimiz yerlere, halkın içinde olma imkânı buluyor.”

 

KIYMET BİLEN TEŞKİLAT OLACAĞIZ

“Milletvekillerimiz, il belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, parti yönetim kurulumuz, ilçe başkanlarımız ve bu davaya gönül veren bütün teşkilatımız ile aynı şeyleri konuşacağız, kıymet bilen teşkilat olacağız. Bu davaya kırılan, küsen, ya da bu davadan uzak kalmış kim varsa onları yeniden kazanmak için var gücümüzle çalışma göstereceğiz.”

 

ANKARA´DA KIRIKKALELİ BÜROKRATLARLA BULUŞACAĞIZ

“Doğduğu topraklar Kırıkkale olan, Kırıkkale için yatırım yapabilme imkânına sahip Ankara´nın önde gelen bürokratlarıyla buluşacağız. Ankara´da yaşayan Kırıkkaleli hemşerilerimizle bir araya gelerek, Kırıkkale için neler yapılabilir, ekonomik ve farklı alanlarda çalışmalarımızı göstermek için birlik ve beraberlik sergileyeceğiz. Çünkü bize verilen bu görevi çok önemsiyoruz.”

 

YENİ KÜSLÜKLER YAPMAK İSTEMİYORUZ

“Partimizde geçmiş dönemlerde kırgınlıklar olduysa, bu kırgınlıkların devam etmemesi, yeni küslüklerin oluşmaması için çaba ve gayret göstereceğiz. Ben göreve geldiğimde de, eski yönetim ile kongreye kadar gitmek istedim. Çünkü biz dava insanları, parti insanlarıyız. Koltuk sevdalısı değil, halkına, devletine, milletine hizmet etmenin mücadelesini veren, inandığımız bu davaya gönül veren herkesi kazanmanın niyetindeyiz.” Konuşmaların ardından Başkan Dağdelen, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024