Sivil Yaşam Derneği Ulusal Genel Kurulu 27-30 Haziran tarihlerinde Türkiye´nin 17 şehrinden 150 gencin katılımıyla Konya´da gerçekleştirildi. ‘Birleşmiş Milletler Simülasyonu´ şeklinde ilerleyen oturumlar süresince gençler demokratik ortamda dernek ve ulusal yöneticiler hakkında görüşlerini belirtti.

3 gün süren kurul boyunca birbirinden farklı oturumlarda Ulusal Gençlik Zirvesi ev sahipliği, Ulusal Programlar gibi birçok gündem maddesini karara bağladı. Aynı zamanda gelecek dönemin yönetim ve yürütme kurulu kapalı oylama sistemiyle belirlendi.

11. Ulusal Genel Kurulu´nda 7. Ulusal Gençlik Zirvesi teması “Dijital Dönüşümün Dünü Bugünü ve Yarını” olarak belirlendi. SİYAMDER Ulusal Gençlik Zirvesi Aralık ayında Ankara´da sivil toplum, kamu ve özel sektör´ün katılımıyla Ankara´da düzenlenecek.

Rakı fiyatına büyük zam geliyor! Rakı fiyatına büyük zam geliyor!

Ulusal Genel Kurul ile gençlerin karar alma mekanizmalarına katkısını birebir tecrübe ettiğini söyleyen Sivil Yaşam Derneği Genel Başkanı Fatih Vardar, Türkiye´nin dört bir yanından gelen gençlerle derneğin yeni yürütme kurulunu ve stratejisini belirleyerek ulusal ve uluslararası mecrada birçok yeni projeye imza atacaklarını belirtti.

Türkiye´de ve dünyada gençliğin nabzını tutacak ekip şu isimlerden oluşuyor: Yönetim Kurulu; Genel Başkan Fatih VARDAR, Genel Sekreter Sena Özsipici, İç İlişkiler Direktörü Hakan Ekinci, Dış İlişkiler Direktörü Utkucan Çebiş, Projeler Direktörü Sümeyye Aşveren, Finans Direktörü Oktay Ovalı, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Gülşah Kocabay.

Destek Birimi Direktörlükleri; Eğitim Destek Birimi Direktörlüğü Serhat Çam

Çalışma Grubu Direktörlükleri; Demokratik Katılım Çalışma Grubu Direktörü Muhammed Ali Yazgan, Dezavantajlı Gençler ve Sosyal Dahil Etme Çalışma Grubu Direktörü Burçin Ünver, İnovasyon ve Girişimcilik Çalışma Grubu Direktörü Ali Katrancı.