SPOR 16.06.2019 16:23:46
SIRRI ZENGİN  GÜVEN TAZELEDİ

SIRRI ZENGİN GÜVEN TAZELEDİ

Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu´nun (ASKF) Olağan Genel Kurulu yapıldı. Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul´da tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Sırrı Zengin 4. kez Başkanlık görevine seçildi.

KONGREYE BÜYÜK İLGİ

ASKF´nin Olağan Genel Kurulu Türkiye Emekliler Lokali´nde yapıldı. Kongreye Yahşihan eski Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci´nin yanı sıra amatör spor kulüplerinin yöneticileri, üyeler ve çok sayıda kişi katıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kongrenin Divan Başkanlığına Metin Karakuş seçilirken Murat Ağırman ve Talat Akbulut´ta divan üyeliğine seçildi.

 

SPOR KULÜPLERİ ARTIRILMALI

Kongrede gelir gider raporu ve denetleme raporu okunarak oy çokluyla kabul edildi. Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimlerde bir konuşma yapan Divan Başkanı Metin Karakuş, “Türkiye´de insanların teknolojiler ile birlikte sistemleri değiştirerek evlerinde sohbet edemez hale geldiler. Bunların ana dili sokakta insanları uzaklaştırmaktır. Merhameti artırmak için yapılması gereken spor kulüplerinin artırılmasıdır. Spor kulüpleri ile birlikte beden ruhunu geliştirirken kendi ruhunu da geliştirmek için yöneticilerimize çok iş düşmektedir”

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Sporun sadece futbol ile ibaret olmadığını dile getiren Karakuş, “Ferdi sporlara geçilerek güzel mekanlar oluşturulması gerekiyor. Dernek Başkanlarımıza çok görevler düşüyor. Bu gençlik bizim” diye konuştu. ASKF´ye 4. Kez Başkan olarak seçilen Sırrı Zengin ise kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Yeni bir döneme giriyoruz. Biraz spor yapalım. Önümüzdeki haftalarda Vali bey ile ziyaretlerimize başlayarak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu dönem daha iyi olacak. Bana destek olan ve olmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

İŞTE YÖNETİM

Yönetim Kurulu Asil: Sırrı Zengin (Başkan) Metin Süngü (Genel Sekreter, Sabri Turgut, Hüsamettin Gürses, Murat Ağırman, Talat Akbulut, Mustafa Demirel, Mustafa Gülünay, Ersin Kahyaoğlu, Çağlar Atmaca, Sefa Ereli, İsmail Oğuz Karakuş ve İsa İnan.

Yedek: Salih Işıkoğlu, Mehmet Salih Tunçer, Yasin Demir, Ayhan Sönmez, Kemal Gül, Özgür Özer, Orhan Üney, Selçuk Zengin, Serhat Moral, Doğan Can Gürbüz, Nuri Şahiner ve Gökhan Taki Karabekir.

 

Denetim Kurulu Asil: Ergün Ceylan, Coşkun Ceylan ve Aybars Dinç.

Yedek: Necmettin Yeşilyurt, Ahmet Özhan ve Lütfü Sarıyer.

 

Onur Kurulu: Metin Karakuş, Cengiz Selci, H. İbrahim Bozkurt, Osman Moral ve Ali Gençtürk.

Disiplin Kurulu: Emre Kıratlı, Cemalettin Demirel, Şeref Duruyürek ve Bilal Sert.

ASKF Üst Kurul Delegeleri: Ahmet Sungur, Sırrı Zengin, Ali Tuncel ve Metin Süngü. 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024