SIRA İLÇELERDE

AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı başladı

 

Genç Parti Kırıkkale İl Başkanlığı kongre startı verdi. Geçtiğimiz gün Merkez ilçe kongresini yapan teşkilat ilçe kongrelerine hazırlanıyor. Kırıkkale merkez ilçede 54 delegenin oy kullandığı kongrede gözler Keskin ve Balışeyh ilçe kongresine çevrildi.

 

PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Duran Yıldız´ ilçe merkez kongremizi yaptık. Önümüzdeki günlerde bizim için önemli olan Keskin ve Balışeyh ilçe kongrelerimiz için gece gündüz demeden partimiz için çalışacağız´ dedi. Keskin İlçe Başkanı İsa Keskinkaya seçim bölgesi olan Keskin de hummalı bir çalışma yaptıklarını tek liste olarak seçime gireceklerini Keskin için elini taşın altına koyacağını söyledi.

 

ERKEN SEÇİME HAZIRIZ

Keskin ilçe kongresi ardından Balışey ilçe kongresini yapacaklarını söyleyen İl Başkanı Yıldız ‘Balışeyh ilçemizde tek liste olarak Mustafa Öskan Ceylan kardeşimiz ‘in kongerisini yapacağız. İlçelerimiz tamamlandıktan sonra İl kongremiz için çalışmalar başlayacak. Kırıkkale olası bir erken seçimde partimiz seçime hazır bir şekilde çalışmalarını yapacak´ dedi. Haber: Ahmet Ünal