ŞAMPİYONLUĞUN İKİ ADAYI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6´ncı grupta şampiyonluğun iddialı iki takımı olan Sincan Belediyespor ile Anadolu Kırıkkalespor, 15 Temmuz Sincan Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşma temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor´un üstünlüğü ile başladı. İlk 10 dakikada üç pozisyona giren temsilcimiz, yakaladığı fırsatları iyi değerlendiremedi. Kendi evinde olmasına rağmen kontra atak ile gol arayan Sincan Belediyespor, Anadolu Kırıkkalespor defansının hatasız oynaması sonucu pozisyon bulamadı.

 

10 KİŞİ KALDIK

Karşılaşmanın 25´inci dakikasında Ümit Kale´nin gördüğü kırmızı kart sonrası Anadolu Kırıkkalespor on kişi kaldı. On kişi kalmasına rağmen ısrarla gol arayan Anadolu Kırıkkalespor, 30´uncu dakikada Kaımzhan ile gole yaklaştı ancak top üstten auta gitti. İlk yarının son 15 dakikasında daha çok orta alanda geçen karşılaşmada Anadolu Kırıkkalespor daha baskın gözüktü. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Kaan´ın etkili şutunu kaleci kurtardı. İlk yarı 0-0 sone erdi.

U-19 Kadınlar Sutopu Türkiye Şampiyonası başladı U-19 Kadınlar Sutopu Türkiye Şampiyonası başladı

 

ORTA ALANDA MÜCADELE

İkinci yarıya ilk yarının tam tersine ev sahibi Sincan Belediyespor etkili başladı. Karşılaşmanın 46´ncı dakikasında hava topunda pozisyon yakalayan ev sahibi takım fırsatı değerlendiremedi. Kontrollü bir şekilde gol arayan temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor, 48´inci dakikada serbest vuruş kazandı. Yaklaşık 35 metreden şansını deneyen Kaan, topu yandın auta attı. Karşılaşmanın 50´nci dakikasında Kaımzhan‘ın sağ kanattan açtığı ortaya kimse vuramayınca mutlak gol pozisyonu başarısız oldu.

 

GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın son yarım saatinde tamamen orta alanda sarf edilen mücadeleye dönen karşılaşmada, her iki takımda kanatları kullanarak gol aradı. Kanatları daha iyi kullanan ev sahibi takım, kanatlardan geliştirdiği atlarda tehlikeli olurken, son 15 dakikada Anadolu Kırıkalespor, kontra ataktan gol aradı. Karşılaşmanın 83´üncü dakikasında tehlikeli bölgeden serbest vuruş kazanan ev sahibi takım, yakaladığı fırsatı gole çeviremedi. Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika eklenirken, 90+4´de Anadolu Kırıkkalespor, sol kanatta serbest vuruş kazandı. Karşılaşmanın son pozisyonunda da gol sesi çıkmaşında her iki takımda 1´er puana razı oldu.