ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14.00´TE

Geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye Kupası´ndan penaltılarda elenen ve geride bıraktığı 5 haftada iyi bir grafik çizemeyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Çarşamba günü Başpınar Stadyumunda saat 14.00´te 9 puanla lig sıralamasında 5´nci olan Modafenspor ile mücadele edecek. Karşılaşmayı Mustafa Aydın yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Şaban Karaderili, Ali Çakır ve Murat Durgutluoğlu yapacak. Gözlemci ise Ayhan Şentürk olacak.

 

RAKIBİMİZE KARŞI ETKİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Sulakyurt’un Yolları Tertemiz Oldu Sulakyurt’un Yolları Tertemiz Oldu

Moda futbol kulübünün önemli bir takım olduğunu ve karşılaşmaya büyük önem verdiklerini ifade eden Güraçar, önümüzdeki hafta bay olacaklarını ve bay olmadan önce bu karşılaşmanın büyük önem arz ettiğini dile getirdi. Alınacak 3 puanın takıma büyük moral olacağını ve sıralamaya da etki edeceğini vurgulayan Güraçar, “Futbolcularımıza ve yönetimimize güveniyoruz. Hep birlikte güzel işler başaracağız ve inşallah 90 dakika sonucunda gülen taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

KIRIKKALE FUTBOLU SEVEN BİR ŞEHİR

Geçtiğimiz hafta sözleşme imzalayarak takımda görev alan yeni teknik direktör Erman Güraçar´da takımla birlikte ilk maçına çıkacak. Kırıkkale´nin futbolu seven bir şehir olduğunu ve bu kapsamda ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Güraçar, “Bize güvenenleri yanıltmayacağız. Daha önceki senelerde daha üst liglerde bulunan bir şehrin takımı. Şu anda bulunduğu konumu hak ettiğini hiç düşünmüyoruz. Umarım ekip olarak işe başlayıp öncelikle içinde bulunduğu kötü durumdan çıkartıp daha sonrada çıtamızı yükseğe koyarak, takımımızı daha büyük hedeflere taşımak istiyoruz” dedi.

 

LİG MAÇI SONRASI BAY HAFTASI VAR

“Teknik heyet olarak ön çalışmamızı yaptık, geçtiğimiz haftalarda alınan skorları kontrol ettik. Ön çalışma ve hazırlığımızı yaptık.  Çarşamba günü oynayacağımız lig maçımız ve sonrasında bay haftamız var. Umarım bizim için fırsat olacak iyi değerlendirip takıma tam anlamında hâkim olacağız. Güzel bir ivme yakalayıp güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Kötü durum gibi görünüyor ama ligin başındayız. Alınan kötü sonuçlar kimseyi karamsarlığa sokmasın.  Hedefimize uyacağız ama hedefi oyuncular koyacaktır. Tabii ki iş söyleme kalırsa hedefimiz bir üst lig olarak belirlemek istiyoruz. Kısa süre içerisinde alınacak seri galibiyetler takımı bir üst lige taşıyabiliyor. Hedeflerimizin peşinde koşacağız” ifadesinde bulundu. Haber: Kenan Kuzucu