Şimşekler tek yumruk oldu

 

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, BAL 6. Grupta şampiyonluğa koşarken, yeniden profesyonel liglere döneceğinin işaretlerini veriyor.

 

ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYOR

BAL  6. Grupta lider durumda olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, rakiplerine fark atarken, emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyor. Grubunu lider bitirdiği takdirde play off oynayacak olsalar da kurulan kadro ve oynanan oyun umut veriyor. Ligde oynadığı 11 maçta 10 galibiyet ve yalnızca 1 beraberlik ile topladığı 31 puanla en yakın rakibinin 8 puan önünde lider durumda bulunuyor.

 

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Konu ile ilgili bilgi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, “Namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. Kırıkkale olarak tek yumruk olduk. Bu inançla hedefimize doğru gidiyoruz, hedefimize de ulaşacağız. Takımımızın moralleri çok iyi. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir sorun ve sıkıntımız yok. Kırıkkale´nin vekillerine, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine, dernek başkanlarına iş adamlarına ve bin Kırıkkaleliyim diyen herkesi Kırıkkalespor´a destek olmalarını istiyoruz”

Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği

 

EN BÜYÜK TARAFTAR GRUBU KIRIKKALE´DE

Türkiye´de en büyük taraftar grubunun Kırıkkale´de bulunduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Koçoğlu, “Allah razı olsun taraftarlarımız bizi ne deplasmanda ne de kendi evimizde yalnız bırakmıyor. 12´nci adam olarak taraftarımız yerini alıyor ve 90 dakika boyunca takımımıza destek veriyorlar. Ben kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah´ın izniyle bu takım şampiyonluğa oynayacak ve 3. Lig´de yerini alacak” diye konuştu. Haber:Kenan KUZUCU