MAÇA İYİ BAŞLADIK

TFF 3. Lig 2. Grup 20. haftasında Türk Metal Kırıkkalespor ile Düzcespor Başpınar Stadı´nda bir araya geldi. Maça oldukça iyi başlayan takımımız 17 dakikada Ömer Faruk Ermeç´in golüyle 1-0 öne geçti. Ancak hakemin yanlış kararları Türk Metal Kırıkkalespor´a karşı hak etmediğimiz bir skorla mağlup olduk.

 

HAKEMİ GEÇEMEDİK

Taraftarlar;  “Maça çok iyi başladık ve golü de bulduk, ancak sonrasında hakemin yanlı tutumu ve hataları ile devreyi 2-1 geride kapattık. İkinci yarıda da oyuna yine iyi başladık fakat yine hakem hatalarına karşı yenik düştük. Aslında hakemi geçemedik desek daha doğru olur. Biz yine de Kırıkkalespor olarak emin adımlarla önümüzdeki maçlara bakacağız”

 

İŞTE KADRO

Kırıkkalegücü kümede kalmayı garantiledi Kırıkkalegücü kümede kalmayı garantiledi

Türk Metal Kırıkkalespor: Can Avcı, Hüseyin Civelek, Taha Evke, İbrahim Sürgülü, Uğur Aygören, Levent Kale (68´ Lokman Akyıldız), Samet Albayrak, Sefer Sever, Onur Bilgen (77´ Batuhan Aslan), Buğra Şahiner (40´ Veysi Durmaz), Ömer Faruk Ermeç

Teknik Direktör: Bülent Topuzoğlu

 

Düzcespor: Salih Şenbaş, Tayfun Yanar, Zihni Aydın, Sercan Özçelik, Rıdvan Sağlam, Berk Baran, İsmail Türk (73´ Eray Eren), Kemal Ünal, Kerem Çağatay, Barış Kazer (64´ Teoman Safa Erkan), Emre Pehlivan (87´ Mesut Uzun)

Teknik Direktör: Tahsin Nazmi Erdenerin

 

Hakem: Cihat Çelikdağ, Hakan Eygü, Ömer Lütfü Aydın, Adem Korkmaz

 

Goller: DK 17: Ömer Faruk Ermeç (Türk Metal Kırıkkalespor), DK 45: Zihni Aydın (Düzcespor), DK 70: Kemal Ünal (Düzcespor)

Sarı Kartlar: DK 82: İbrahim Sürgülü (Türk Metal Kırıkkalespor), DK 84: Veysi Durmaz (Türk Metal Kırıkkalespor), DK 90: Lokman Akyıldız (Türk Metal Kırıkkalespor), DK 90: Rıdvan Sağlam (Düzcespor)