KÖTÜ GİDİŞATA DUR DİYECEKLER

Spor Toto 3. Lig 2´nci grupta mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor, bugün deplasmanda Derincespor ile karşı karşıya gelecek. Kötü gidişata dur demek isteyen şimşekler, 3 puan almak için mücadele edecek.

                                                                    

KARŞILAŞMA BUGÜN SAAT 13.30´DA

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Manisa BBSK ile 1-1 eşitlikle berabere kalan Türk Metal Kırıkkalespor, bugün saat 13.30´da Derincespor ile karşı karşıya gelecek. İki takımında eşit puana sahip olması, nedeniyle futbolcular 3 puan için büyük çaba gösterecek.

 

7 PUANLA 17. SIRADA

Kötü gidişe bu maçla son vermek isteyen Şimşekler Derincespor´u yenerek moral bulmak istiyor. Ligin 10 haftası geçmesine rağmen 7 puan ile ligin 17´nci sırasında bulunan Kırıkkalespor puan farkının iyice açılmadan seri galibiyetler kazanmak istiyor.

 

SORUNLARI GEDERECEĞİZ

Teknik Direktör Alaattin Çiçek, takımın bazı maçlarda üstün oynadığını fakat pozisyon bulamadığından şikayetçi. Bunun için çok çalıştıklarını ifade eden Çiçek, Derince maçıyla beraber bu sorunu halledeceklerini vurguladı.

 

Sadettin Saran, “En çok spor salonunu Kırıkkale’ye yaptırdık” Sadettin Saran, “En çok spor salonunu Kırıkkale’ye yaptırdık”

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Oyuncularına güvendiğini belirten teknik direktör Alaattin Çiçek, kötü gidişata dur demek için sahaya çıkacaklarını söyledi.  Maç ve puan kaybı yaşamamak istediklerini vurgulayan Çiçek, “Elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz. Oyuncularımız ellerinden gelen performansı sergiliyor. İnşallah takımımızı bu zor günlerden puanlar alarak kurtaracağız” dedi.