Bugün, 19 Mart 2024 Salı
GÜNCEL 25.04.2018 18:37:38
ŞİMDİ SAHİCİ SİYASET ZAMANI

ŞİMDİ SAHİCİ SİYASET ZAMANI

AV. MEHMET YILMAZER AK PARTİ´DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yılmazer, “Şimdi sahici siyaset zamanı.  Şimdi Kırıkkale´yi Türkiye´de ve dünyada büyük oyuncu yapacak projeler üretme ve bunları hayata geçirecek iradeyi ortaya koyma zamanı” dedi.

 

ÖZEL BİR GÜNÜ YAŞIYORUM

Av. Mehmet Yılmazer dün AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında 24 Haziran´da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti´den aday adayı olduğunu açıkladı.  Yılmazer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün kendi kişisel tarihim içinde, ilk gençlik yıllarımdan başlayan siyaset hayatımda çok özel bir günü yaşıyorum. Bugünden geçmişe baktığımda kendimi adeta birkaç ömür yaşamış gibi hissediyorum. Bunları sizlere kronolojik olarak detaylarıyla anlatmayacağım ancak şu kadarını söyleyeyim; Rabbim bana bu yaşıma kadar çok dolu bir ömür yaşamayı nasip etti. Binlerce şükürler olsun”

 

BABAMIN YOLUNDAN İLERLİYORUM

“Şükürler olsun ki Rahmetli babamın da hemen her kademesinde bulunduğu bir büyük davanın ailece kahrını çekmeyi nasip etti. Şükürler olsun ki bolluk içinde yaşayabilecekken evimizdeki ekmeği, cebimizdeki üç beş kuruşu davamıza vakfedip çektiğimiz darlığın huzuru ile uyumayı nasip etti. Şükürler olsun ki hayatımızda uğruna acılar çekeceğimiz, gözyaşı dökeceğimiz yüce değerlere sahip olmayı nasip etti. Ve bunlarla beraber bu güzel millete önemli mevkilerde hizmet etmenin şerefini nasip etti”

YOĞUN ÇABA GÖSTERDİM

“Bugün de dün olduğu gibi milletimize hizmet etmeye ve acıya ve çileye ve mücadelenin en zoruna talip ol diyen çok kıymetli dostlara, arkadaşlara, akrabalara, büyüklere sahibim. Yaklaşık bir buçuk yıl kadar önce aktif siyaset yapacağımı açıklamıştım. O açıklamanın gerisinde kutlu bir davaya adanmış, o dava kültürünü diz dibi eğitimlerinde almış bir ömür vardı. Bir buçuk yıllık süreçte ise Kırıkkale´mizde artık geleneksel siyaset anlayışının yerini Türkiye siyasetine ve dünya siyasetine bırakacak bir anlayışın hakim olması için yoğun çaba gösterdim”

HERKESE MAVİ BONCUK DAĞITILDI

“Şehrimiz siyasetinde herkese mavi boncuk dağıtma ve bir biçimde işini görme kültürü hakimdi. Bu anlayış ne dini idi ne de milli idi. Bizim kültürümüzde doğruya doğru , eğriye eğri demek gerekirdi.  Biz lakabı “el emin” olan bir Peygamberin ümmeti değil miydik ? Bizim ağzımızdan doğrudan gayrı bir cümle çıkabilir miydi ? İşte ben tam da bu anlayışın, bu inancın pratiğe dönüşmüş halini göstermek istedim. Gördüğüm tüm güzel işleri olabildiğince daha geniş kitlelerin görmesi için çalıştım. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun doğru işler yapan herkesi ama herkesi, her ismi takdir ettim. Bu takdirimi kamuoyu ile açık aleni biçimde paylaştım. Yine siyasi düşüncesi ne olursa olsun doğru işler yapmayan, Kırıkkale´nin çıkarına uygun işler yapmayan, hemşerilerimi zora sokan  herkesi ama herkesi, her isme yapıcı eleştiriler de getirdim. Bunu da yine kamuoyu ile açık aleni biçimde paylaştım”

ZÜBÜK OLACAKSAM YERE BATSIN SİYASET

“Adalet anlayışını Kuran ve sünnet ışığından alan bir Müslüman nasıl davranırsa öyle davranmaya gayret ettim. Bunu ilk defa söylüyorum ama, istedim ki benim için “Mehmet Yılmazer bu şehrin el eminidir, el eminlerinden biridir” denilsin. Tabi bana da “herkese mavi boncuk dağıt” diyenler de oldu. Yazık ki oldu. Ancak dürüst olmanın, ilkeli olmanın, bir bedeli olacaksa bunu da nimet bilerek çizgimden ödün vermeden yolumda yürüdüm. Eğer ben, kendi siyasi çıkarından başka hiçbir düşüncesi olmayan bir oportünist olacaksam, eğer güneşi ceketinin astarı içinde kaybetmiş bir marka Müslümanı olacaksam, orta yolcu bir zübük olacaksam yere batsın siyaseti derim. Ben orada olmam arkadaş derim”

KIRIKKALE´DE YEPYENİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ

“İşte bu siyasi anlayışım ve çizgim hemşerilerimden muhteşem bir destek gördü. Bana “Kırıkkale bu siyasi anlayışa hazır değil” diyenlere inat, Kırıkkaleli hemşerilerim bana verdikleri destekle, beni şaşırtan ve çok mutlu eden yepyeni önerilerle, fikirlerle geldiler. Bilirsiniz ben hep kitabın tam ortasından konuşmayı severim. Kimse alınmasın, kırılmasın, aksine gurur duysunlar ki Kırıkkale seçmeni Kırıkkale´de yapılan geleneksel siyasetin çok ama çok önünde. İşte bu nedenle Kırıkkale siyasetinde de yepyeni bir döneme giriyoruz. Zaten hayat da bizi buna zorluyor”

KIRIKKALE´Yİ TANIYOR OLMAMIZ YETMEZ

“İş hayatımdaki uluslararası tecrübelerim bana gösterdi ki Kırıkkale´ye hizmet etmek istiyorsak, Kırıkkale´yi Türkiye için büyük katma değer yaratan , hem sanayi hem üniversite şehrine dönüştürmek istiyorsak , ticaretini içe kapalı olmaktan çıkarıp, dünya liginde rekabet edecek şirketlere sahip olalım istiyorsak Kırıkkale´yi tanıyor olmamız yetmez. Evet, Kırıkkale´yi çok iyi bilmek gerekir ama inanın bu işin belki yüzde yirmilik kısmıdır. Asıl dünyayı tanımamız, dünyayı bilmemiz ve dünyayı okuyacak donanımda olmamız gerekir. Aksi halde klasik siyasetin dar hacmine sahip olursak, sadece hangi müdür hangi milletvekilinin adamı olacak kısır döngüsünde hem şehrimizi hem kendimizi ve hem de gelecek nesillerin geleceğini tüketiriz”

BEN BU ŞEHRİ ÖYLE BÖYLE SEVMİYORUM

“Şimdi sahici siyaset zamanı.  Şimdi Kırıkkale´yi Türkiye´de ve dünyada büyük oyuncu yapacak projeler üretme ve bunları hayata geçirecek iradeyi ortaya koyma zamanı. Bakın bu noktada şunu söylemeden geçemeyeceğim; bana diyorlar ki “neden yurt dışında büyük devletlerin, büyük şirketlerin avukatlığını, danışmanlıklarını yapmak varken Türkiye´de çalışıyorsun” Ben de diyorum ki “Ben ülkemi aşk ile seviyorum. Hiçbir şey bana ülkeme hizmet ettiğim zaman duyduğum mutluluğu, gururu yaşatamaz.” Kırıkkale´yi de ülkemi sevdiğim gibi seviyorum.  Kırıkkale´yi tarif edilemez biçimde seviyorum. Kırıkkale benim gururum, mutluluğum, çocukluğum, gençliğim, yeşerdiğim toprağım, ailem, komşularım, dostlarım, atalarımın mezarında biten çiçeklerin üzerine düşen yağmur damlası dahi Kırıkkale toprağına düşüyor. Aşını seviyorum, Suyunu seviyorum. Şivesini seviyorum. Kendine özgü kelimelerini seviyorum. Ben bu şehri öyle böyle sevmiyorum”

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞIM

“Bakınız, Türkiye büyük bir kuşatılmışlıkla karşı karşıya. Bu kuşatılmışlığın tek nedeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı tasfiye ederek , Türkiye´yi tekrar kuklaları yapmak. Bu hainliğe yazık ki içeriden de destek buluyorlar. Oyun sahneye konuldu ve hepimizin gözleri önünde cereyan ediyor. Vatanını, milletini, bayrağını seven, Rabbine teslim olmuş her iman sahibinin görevi oynanmak istenen bu büyük oyunu bozmaktır. Zaman küçük hesaplar peşinde koşma zamanı değildir. Kırıkkale´nin içinden geçtiğimiz bu tarihi süreçte üzerine düşen görevi layıkıyla yapacağına şüphem yoktur”

ADAY ADAYI OLMAYA KARAR VERDİM

“Ben de siyasi hayatımda yeni  bir evreye geçmek, bilgi ve birikimimi ülkemin geçtiği zorlu süreçte daha aktif daha etkin kullanabilmek için sizlerin de beni daha da yüreklendirmesi ile Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim. Bizler sebeplere müracaat ederiz, neticeyi Rabbim yaratır. O nasip ederse, sizlerde desteğinizi esirgemezseniz, sizlere sizlerin vekili olarak hizmet etmek istiyorum. Ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklıyorum. Hepinizi en  kalbi duygularımla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Haber: Kenan KUZUCU

 

 

 


Diğer Haberler

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024

14.03.2024

13.03.2024

12.03.2024

11.03.2024

09.03.2024

08.03.2024

07.03.2024

06.03.2024