KATILIM YÜKSEK OLDU

ABC Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel hale gelen ‘Şiir ve Türkü Dinletisi´ bu yılda devam etti. İl Kültür Merkezinde gerçekleyen dinletiye Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin yanı sıra veliler ve öğrenciler katıldı. Öğretmenler günü nedeni ile yapılan Şiir ve Türkü Dinletisinde coşkulu anlarda yaşandı. Program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

İlk olarak programda bir konuşma yapan ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı. Güleç konuşmasının devamında “ABC Eğitim Kurumları olarak her sene geleneksel hale getirdiğimiz Şiir ve Türkü Dinletisini bu yılda yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

“Kurum olarak her yaptığımız etkinlik bizlere mutluluk veriyor. Öğrencilerimizle, velilerimizle daha çok bir arada oluyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.Şiir ve Türkü Dinletisinin koordinatörlüğünüEdebiyat Öğretmeni Murat Han Algül üstlenirken şiirlere Geometri Öğretmeni Ufuk Uzun sazı ve türküleriyle eşlik etti.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Gecede öğretmenlerin yanı sıra ABC İlkokulu ve Ortaokulu, ABC Sağlık Lisesi, ABC Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin şiirleri ve gösterileri damga vurdu. ABC korosunun “muallim” adlı türküyü danslarıyla sergilemeleri renkli görüntüler izlettirdi.Dinletinin sonunda Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Gülnihan Akyürek sahneye çıkarak ABC Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç´e programdan duyulan memnuniyeti ifade ederek çiçek takdim etti.