SİYASETTE FİKİRLER VE SÖZLER KONUŞMALI

Ziyarete CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Çiçek ve Ümit Duman katıldı. Ziyarette ortak fikir “Siyasette sopalar ve silahlar değil, fikirler ve sözlerin konuşması gerekmektedir” oldu. Şiddetin nasıl ve nereden gelirse gelsin her türüne karşı olduklarını belirten CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu´na da siyasi bir linç girişiminde bulunulduğuna dikkat çektiği geçmiş olsun ziyaretinde “Siyasilere ve gazetecilere yönelik mefhum saldırının kesinlikle kabul edilemeyeceği, bu tür olaylara karşı tavrımızın nettir. Siyaset hukuki bir zeminde, her bireyin fikir ve düşünce özgürlüğüne saygı çerçevesinde yapılmalıdır. Genel Başkan Yardımcınız Selçuk Özdağ´a ve Gelecek Partisi mensuplarına, sizin şahsınızda geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

 

Kırıkkale’nin genç izcileri, doyasıya eğlendi Kırıkkale’nin genç izcileri, doyasıya eğlendi

YARGININ TECELLİSİNİ ENGELLEYEMEZLER

Gelecek Partisi İl Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci ise, bu ziyaretin anlamının büyük olduğunu belirterek, siyaseti hukuk, özgürlük ve haklar çerçevesinde ki hassasiyet içerisinde yapanlar ve yapılmasını isteyenlerin kendisini göstermesi bakımından önemli olduğunun altını çizdi. Ekinci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ´a yapılan saldırı siyasi bir saldırıdır. Ayrıca 5 kişinin 1 kişiye karşı yapmış olduğu planlı eylem adi suç kapsamında değerlendirilemez, terör kapsamında bir suçtur. Ülkemizin 80-90´lara döndürülmeye çalışılması kabul edilemez”

 

İYİ PARTİ VE DEVA´YA TEŞEKKÜR

Sohbette hangi parti mensubuna karşı yapılırsa yapılsın, siyasilere karşı yapılan bu eylemlerle yaratılmaya çalışan korku iklimine müsaade etmeyecekleri, mafya ve çete liderlerine siyasetin gündemini belirleme fırsatı verilmeyecekleri konusunda Gelecek Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi´nin aynı tavırda oldukları ifade edildi. Görüşme sonunda Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci, kendilerini arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten ve bu hain saldırıyı kınayan İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş´a da destekleri için teşekkür etti. Haber: Kenan KUZUCU