Kırıkkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op .Dr .Mustafa Boyabatlı, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Yönetici hekimi Uzman Dr. Tekin Akça ve hastane yöneticilerinin destek verdiği Üroloji servisi çalışanlarımızın organize ettiği ''Sevgi Evlerinden Gelen Çocukların Sünnet Sevinci ''etkinliğinde18 minik erkekliğe ilk adımı attı.

Bahşılı'da kadınlar günü etkinlikle kutlandı Bahşılı'da kadınlar günü etkinlikle kutlandı

Hediye verildi

Kırıkkale Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan 18 minik Üroloji servisinde sırasıyla sünnet oldular. Sünnetten sonra servise kaldırılan çocuklara burada çeşitli hediyeler verildi. Çocukların sünnet acısını aldıkları hediyelerle unuttuğu görüldü.

Çocuklar her şeyimiz

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op .Dr .Mustafa Boyabatlı özellikle Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklara yönelik hizmetlerinin süreceğini söyledi. Boyabatlı çocukların sağlıkları ile yakından ilgileneceklerini belirti. Boyabatlı ' Bu çocuklar bizlere devletimizin emaneti. Bizde elimizden gelen ne kadar imkan varsa onlar için seferber edeceğiz. Çocukları her şeyimiz geleceğimiz. Bugün sünnet etkinliği ile erkekliğe il adımı attılar. Bunun mutluluğu hep beraber yaşadık' ifadesini kullandı.