GÜNCEL 13.02.2019 15:14:04
Şehrimizdeki kulüp sayıları artırılacak

Şehrimizdeki kulüp sayıları artırılacak

Kırıkkale Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından şehrimizdeki kulüp sayılarının artırılması için toplantı düzenlendi.

 

 

Kırıkkale Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından şehrimizdeki kulüp sayılarının artırılması için toplantı düzenlendi.

 

SPOR ADAMLARINDAN VALİ SEZER´E ZİYARET

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Başkanlığında Gençlik ve Spor İl Müdürü İ. Haluk Karahan ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sırrı Zengin öncülüğünde düzenlenen toplantıya spor adamları büyük ilgi gösterdi. Valilik Toplantı Salonu´nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını ASKF Başkanı Sırrı Zengin yaptı. Kırıkkale´de spor camiasının büyük olduğunu dile getiren Başkan Zengin, “Bizler çok heyecanlıyız. Sizdeki heyecanı bizler gördük. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

 

KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA BÜYÜK MESAFELER ALACAĞIZ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer spor bizim hayatımızı her yönünü etkileyen bir camia olduğunu dile getirerek, “Sporcu insanın ne asayiş ile ilgili bir problemi var, ne hırsızlıkla, ne dolandırıcılıkla, ne sağlık problemi ile ilgili bir problemi var. Topluma paha biçilemez bir heyecan katıyor sporcularımız. Dolayısıyla bizim önem sırası olarak bunu ilklere çıkarmamız gerekiyor. Küçük dokunuşlarla çok büyük mesafeler alacağımız bir camia”

 

KIRIKKALE GEÇMİŞİNE ÖZLEM DUYUYOR

Spor camiasının ilgi istediğini ifade eden Sezer, “Sizleri yeni tanıdık. Bizler birbirimizi seviyoruz. Valiliğin bütün kurumları ve Bakanlığın imkanları sizin emrinizdedir. Kırıkkale spor yönü ile geçmişine özlem duyuyor. İnsan geçmişe çok özlem duymaz. Bizler son 20 yıldır hep zarardayız. Biz her gün mevcut durumumuza bir artı koyarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor.  Mevcut başarılarımızı özlemememiz gerekiyor, mevcut başarılarımızdan ilham alarak daha da ileriye gitmemiz gerekiyor” 

 

BAŞARININ ANAHTARI

“Gençlere öyle ortamlar hazırlamamız gerekiyor ki gençlerimiz girdiği zaman bir daha çıkmak istemesinler. Muhabbet ortamı, kardeşlik ortamı ile hem sporunu yapsın hem de bulunduğu ortamdan zevk alsın. Bu başarının anahtarıdır. Başarı zaten gelecek. Bu işin içerisinde bizim sağlık camiası, milli eğitim camiası, emniyet, jandarma, imamlarımız ve her kurumun olması gerekiyor. Buna bizim imkanlarımız var. Güzel bir yola girdik”

 

BAKANLIK DESTEK VERİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüştüklerini dile getiren Sezer, “Kırıkkale´de Gençlik Merkezi olmayan tek il olduğunu söyledim. Sportif imkanlarımız var fakat uzak olduğu için yeterince faydalanamıyoruz. Çoğu kulüplerine yeterince sahip çıkılmadığı düşünülüyor dedim. Ben sizin adınıza taleplerimi sıraladım. Onlarda geri çevirmeyeceklerini söylediler. Her türlü desteği vereceklerinin de sözünü verdiler. Biz gelmeden arkamızdan desteklerde gelmeye başladı”

 

TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ

Spor kulüplerinden derece beklediğini ve herkesi aynı kefeye koymayacağını söyleyen Sezer, “Önümüzdeki yıl ben başarılara bakacağım. Başarılı olan kulüplerimizi daha çok destekleyeceğiz. Başka imkanlar ile ben bizzat ilgileneceğim. Bizim amacımız birkaç çocuğumuzun elinden tutarak ilimizin sporcu kazandırması olacak. Biz bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi. Haber: Emel Selci

 

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024