20 Haziran 1999 tarihinde Gazi olan Polis Memuru Süleyman Kaçar tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığında tüm şehitler anısına yemek verildi.

TEŞEKKÜRLER KAÇAR

Düzenlenen programa, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve eşi Ebru Hanımefendi ve İl Jandarma Komutan Vekili J. Yüzbaşı Ertan Sonkaya katıldı. Düzenlenen programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Gazi Süleyman Kaçar hakkında şu bilgileri verdi; “Gazimiz Süleyman Kaçar;19 Haziran 1969 tarihinde İlimizde dünyaya gelmiş, İlk, Orta ve Lise Eğitimini İlimizde tamamlamıştır. Vatani görevini Amasya ve Edirne İllerimizde tamamlamasına müteakiben 1993 yılında Gaziantep Polis Okulundan mezun olmuştur”

 

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

HAİN SALDIRIDA YARALANDI

“1994 Yılı Mart ayında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü emrinde Polislik mesleğini yerine getirmeye başlamış 1997 Yılında Mardin İli Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde görevini yapmakta iken;
Doğum Günü olan 20 Haziran 1999 tarihinde saat 22.10 sıralarında bölücü terör örgütü pkk teröristleri tarafından Kızıltepe Kaymakamlık Lojmanlarına yapılan hain saldırıları sonucunda sağ diz altından yaralanmıştır”

 

17 AMELİYAT GEÇİRDİ  
“Çeşitli hastanelerde Beş yıldan fazla tedavi süreci yaşamış ve 17 kez ameliyat geçirmiştir. Tedavi sürecinin bitimine müteakiben 2004 yılında Hastaneden aldığı Kesin İşlem raporuna istinaden Gazilik Unvanı ile birlikte çok sevdiği Polislik görevinden emekli olmuştur. Terörle Mücadele Gazimiz Süleyman Kaçar, Yüce Devletimizin bölünmez bütünlüğünü korumakta İken Şehit veya Gazi Olan hak sahiplerine sağlanan iş İstihdam hakkını kullanarak Makine Kimya Endüstri Kurumu Kırıkkale Ağır Silah ve Çelik Fabrikasında İşçi Statüsünde Yüce Devletimize halen hizmet etmektedir”

 

DUALAR OKUNDU  
“Evli ve üç çocuk babası olan Gazimizin büyük oğlu da Polislik mesleğini seçmiş İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapmaktadır. Diğer Çocukları da babalarına yakışır birer evlat olma yolunda eğitimlerine İlimizde devam etmektedir. Kahraman Gazimize tekrar geçmiş olsun diliyor, ailesi ile birlikte sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Bugün 4 Kasım, Şehitlerimiz Jandarma Astsubay Üst Çavuş Türker Güçlütürk ve Deniz Piyade Er Ayhan İçöz kardeşlerimizin de Şahadet yıldönümleri” dedi.
Programda Bağış Camii Din görevlisi Murat Çiğdemtepe tarafından Kuran´ı Kerim okundu, yapılan dualarla tüm Şehitlerimiz bir kez daha anıldı. Haber: Ahmet Özhan