YÜKSEKTEN DÜŞEREK, AĞIR YARALANDI

Suriye´de emniyeti almakla görevli P. Uzm. Çvş. Emre Ceylan, operasyon dönüşü intikal esnasında yüksekten düşme neticesinde ağır yaralandı. Kaldırıldığı Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

1,5 AY NİŞANLI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

1,5 ay nişanlı olduğu öğrenilen Emre Ceylan´ın acı haberi memleketi Kırıkkale´nin Etiler Mahallesi 1120 Sokak´ta yaşayan annesi Zarife ve babası Nüsret´e ulaştırıldı. Kırıkkale Belediyesi tarafından şehidin baba evi Türk Bayraklarıyla donatıldı.

YARIN KÖSEDURAK´TA TOPRAĞA VERİLECEK

Acı haberi alan şehidin yakınları ve komşuları evin önüne toplandı. Şehit Ceylan´ın cenaze töreni yarın Cuma namazına müteakip Kırıkkale Merkez Nur Camii´nde kılınacak cenaze namazının ardından ailesinin isteği üzerine Balışeyh ilçesi, Kösedurak köyünde vatan toprağa verilecek.

Deprem Uzmanı Naci Görür o illeri uyardı! Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde… Deprem Uzmanı Naci Görür o illeri uyardı! Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde…

VALİ TEKBIYIKOĞLU BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah´tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yalanlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi. Haber: Kenan Kuzucu