Kırıkkale’yi yasa boğan ölüm! Genç doktor hayatını kaybetti! Kırıkkale’yi yasa boğan ölüm! Genç doktor hayatını kaybetti!


 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Şehidimizin ailesi tarafından organize edilen programla Polis Memuru Ferhat Bozkurt ve arkadaşları anıldı. Şehidimiz önce, Balışeyh İlçesine bağlı Işıklar Köyü mezarlığında Şehidimizin kabrini ziyaret ile başladı. Kabir ziyaretinde Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualarla anıldı.

 

Kabir ziyareti sonrası şehidimizin ailesi tarafından Dernek binasında iftar yemeği ikram edildi. Düzenlen Programa, Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, Garnizon Komutan Vekili Bkm. Albay Coşar Yardımcı, Belediye Başkan Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´nun eşi Ebru Çorumlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Öztürk ve eşi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ve eşi, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Veli Karacaköylü ve eşi, Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

 

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından yapılan Konuşmada Şehit Polis Memuru Ferhat Bozkurt hakkında misafirler bilgilendirildi. “Şehidimiz Ferhat Bozkurt; 2014 -2016 tarihleri arası Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapan Şehidimiz 24 Temmuz 2016 tarihinde Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görevlendirilmiştir. 19 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak İli Cizre İlçesi Çevik Kuvvet Müdürlüğünde görevine başlamış, 26 Ağustos 2016 tarihinde pkk terör örgütleri tarafından Cizre Çevik Kuvvet Binasına yapılan haince saldırı sonucu 10 arkadaşı ile beraber Şehitlik mertebesine ulaşmıştır.  Bekar olan Şehidimiz düzenlenen törenle Nur Camiden kaldırılarak Işıklar Köyü Köy mezarlığına defnedilmiştir” dedi.

 

Şehitlik Cami din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kuran-ı kerim ve İl Vaizi İbrahim Sağlam tarafından yapılan dualardan sonra Şehidimizin ailesine sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunuldu.