Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, yapımı tamamlanan ve kısa süre sonra hayata geçecek olan Sağlık Kompleksinde incelemelerde bulundu.

 

KIRIKKALE´NİN SAĞLIK MERKEZİ

Sağlık alanındaki çeşitli kurumları bir araya toplayacak olan ve 23 bin m2 alan üzerine kurulan Sağlık Kompleksi, Haziran´da açılıyor. İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, 112 Komuta Kontrol Merkezi, HSM, ASM, TSM ve 40 ünitelik ADSM gibi çok çeşitli polikliniklerin yer alacağı ve 21 bin 461 metrekare kapalı olana sahip olan sağlık kompleksinin tamamlanmasıyla birlikte İç Anadolu´nun merkezinde Kırıkkale´yi sağlık merkezi haline getirecek.

 

YERİNDE İNCELEDİ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü TRT’ye Konuk Oldu Kırıkkale Üniversitesi Rektörü TRT’ye Konuk Oldu

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Dr. Murat Ağırtaş, Fabrikalar Mahallesi´nde yapımı devam eden İl Sağlık Müdürlüğü Kompleksinin çalışmalarını yerinde inceledi. Müdür Ağırtaş´a Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı ile Başkan Yardımcısı eşlik etti. Sağlık Kompleksinin Bayram sonuna hazır olacağını belirten Ağırtaş, “Kompleksimizin açılmasıyla birlikte ilimiz çok güzel bir Sağlık Kompleksine kavuşacak” dedi. Haber: Kenan Kuzucu