SAĞLIK ÇALIŞANLARI CEFAKARDIR

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcıları Murat Açar, Murat Özdağ ve Tahir Öztürk İş Yeri Temsilcileri ve Kadın Kolları Komisyonu ile birlikte Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde ziyaretlerde bulundular. Başkan Akdoğan ve yönetimi tüm birimlerde görev yapan mesai arkadaşları ile bir araya gelerek, “ Her daim böyle bir camiada, kıymetli cefakar sağlık çalışanlarımız ile mesai arkadaşı olmaktan, bu camianın bir ferdi olmaktan gurur duyduğumu paylaşmak istiyorum”

 SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇANTA HEDİYE EDİLDİ

“Zor günler geçirdiğimiz günlerde tabir-i caizse gözünü budaktan sakınmayarak görevini yapmak için türlü zahmetler türlü fedakarlıklara katlanmak zorunda kalan sağlık çalışanlarımıza minnettar olduğumuzun altını bir kez daha çizmek istiyorum. Unvan ve branş ayrımı olmaksızın sağlık sektöründe hizmet veren her personel kıymetli ve değerlidir. Ayırt etmek mümkün değildir. Yaşanılan zorlu süreç sonrasında Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak Sağlık-Sen Genel Merkezimizin de değerli katkıları ile yaptırdığımız hediyelerimizi üyelerimize takdim etmek istedik. Dileriz ki; sağlık çalışanlarımız, değerli mesai arkadaşlarımız takdim ettiğimiz çantalarını güzel günlerde kullansınlar”

 BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Tekrar ifade etmeliyim ki; nasıl ki unvan ayırt etmeksizin tüm sağlık çalışanları kıymetlidir değerlidir. Sağlık-Sen olarak her türlü ayırımı reddediyor sendikası ne olursa olsun tüm çalışanlarımız bizim değer verdiğimiz birer mesai arkadaşımızdır düşüncesini taşıyoruz. Yaşanılan pandemi sürecinde daha da iyi anladığımız üzere; birlik beraberlik olgusu sağlık sistemi içerisinde vazgeçilmeyecek, göz ardı edilemeyecek kadar mühim bir durumdur. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” dedi. Haber: Çağlar Atmaca  

Beypazarı sodanın kısırlığa neden olduğu iddia edildi Beypazarı sodanın kısırlığa neden olduğu iddia edildi