Mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte bakkal esnafının hazırlıklarını yaptığını belirten Başkan Yurttan, “Ramazan ayı berekettir, huzurdur, mutluluktur, paylaşmaktır. Esnafımızda tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda. Ramazanı dört gözle beklediler. Mahallelerin simgeleri olan bakkal amcalarımız Ramazan ayında yine vatandaşımızın hizmetinde olacak” dedi.

 

ESNAF YAŞASIN

Yurttan, “Kırıkkalelilerin de kendi şehrinin esnafına destek vermesi ve en azından Ramazan alış verişlerini bakkallarından yapmalarını önemle rica ediyoruz. Ramazan ayında alış veriş profili diğer aylara göre daha hareketli oluyor. Küçük esnaf kalkınmalı ki, yaşasın. Yaşasın ki, eli darda olana imdat, fakir-fukaraya yoldaş, çocuklarımıza mutluluk, vatandaşa sırdaş olabilsin” dedi.

 

EN HAYIRLI

Karaca Mağarası'nda turizm sezonu açıldı Karaca Mağarası'nda turizm sezonu açıldı

Başkan Yurttan, “Esnafımız Ramazan ayında alışveriş yönünden yüzde 50 daha fazla hareketlilik ve canlılık yaşıyor. Alışverişlerle piyasaya daha fazla sıcak para girmesi demektir. Bakkalımız ve diğer sektörlerdeki esnafımız için Ramazan ayı can suyu olacaktır. Siftahsız dükkan kapatan esnafımız için Ramazan ayı işlerin açıldığı, borçların ödendiği en hayırlı aylardandır. O nedenle lütfen alışverişimizi zincir marketlerden değil, bakkalımızdan yapalım” dedi.