İstanbul Taksim The Marmara Otel'inde düzenlenen Bireysel Silahsızlanma Gününde Umut Vakfı tarafından Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen' e ve Emniyet Müdürü Hasan Onar'a 'Bireysel Silahsızlanmaya Destek ve Katkı' Ödülü verildi. Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yürütülen 'Silah Atmayalım Hayatları Karartmayalım' Projesinin uygulanmasında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlar ve vatandaşlar etkin görev almış aldıkları görevleri en iyi şekilde yerine getirerek Yahşihan halkının haklı takdirlerini kazandı

Tören düzenlendi

Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen Silahsızlanma alanında Türkiye`de aktif olarak faaliyet yapan Umut Vakfı tarafından, 28 Eylül Bireysel Silahsızlanma Günü Ödül Töreni`ne davet edildi. Taksim The Marmara Otel`de gerçekleşen ödül töreninde 'Bireysel Silahsızlanmaya Destek ve Katkı' plaketi ödülünü Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen'e takdim etmek üzere yerine 'Silah Atmayalım Hayatları Karartmayalım' Proje Koordinatörü Serdar Tomaç teslim aldı.

Bu başarı Kırıkkale halkının

Kırıkkale Emniyet Müdür Hasan Onar Taraftar gruplarına Çevik kuvvet Şube Müdürlüğünde verilen kahvaltıda aldıkları ödül hakkında kısa bir açıklama yaptı. Onar Projeyi Emniyet Müdürlüğünün başlattığını ama uygulamasını Kırıkkale halkının yaptığını söyledi. Onar 'Kırıkkale için çok tehlikeli bir alışkanlık havaya silah ile ateş açmak. Mermi silahtan çıkana kadar senin kontrolünde silahtan çıktıktan sonra kontrol sizin dışınızda. Ne olacağı nereye gideceğine karar veremiyorsunuz. Sonra bir çok acı olay ile karşılaşıyoruz. Bunu önlemek için çaba gösterdik ve başarılı olduk. Son haftalarda büyük bir düşüş var. Bunda herkesin el birliği ile çalışması yer alıyor. Taraftar grupları olarak geniş bir kitleye sahipsiniz. Sizinde bu konularda daha duyarlı olmanızı istiyoruz' şeklinde konuştu.

Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor! Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor!